Thursday, April 28

Saya seorang yang careless -.-


Hai followers =)

Apa khabar ? Sihat tak ? Dah makan ? Buat apa aje hari ni ? Huhu. Banyak tanya pulak eh ! Dah macam polis pun ada. Heeee =D Ehem. Harini rasanya eyfa dah buat kesilapan dalam Kuiz Math sebenar tadi. Tu lah eyfa ni benda macam ni pun boleh careless ke ? Tadi kuiz math dapat jawab dengan jayanya dalam masa 1 jam aje. Padahal masa yang di beri 2 jam. Tak tahu lah macam mana boleh siap awal kan. Kebetulan dewan exam tu memang sejuk. Dah rasa macam duduk kat London you all ! Hahaha. Di sebabkan sejuk beku jadi eyfa rasa mcm tak tahan aje and terus hantar kertas TANPA semak dulu kertas jawapan tu. Err. Bila dah kat luar dewan, baru teringat ada satu lagi soalan tak jawab, sebab soalan yg tak jawab tu formula lect tak bagi, kena ingat sendiri. Masa buat tu mula-mula tak ingat, lepas tu bila dah ingat kawan sebelah pulak hantar message tanya jawapan terus aje lupa nak buat soalan yang itu. Grrr ! Careless betul la. Tu lah keluar la dewan exam tu awal lagi kan. Kan dah hilang 3 markah ! uwaaaaa :'( Sedihnyaaa ! Sebenarnya padan lah muka diri sendiri sebab cuai kan ? Sob sob sob :'((

Err..Moral of the story is lain kali jawab exam or kuiz and sowhatever lah kan. JANGAN KELUAR DEWAN EXAM AWAL ! nanti menyesal. Macam sayaaaa ! huhuhu Sedih sedih ! Rasa macam ralat aje. Mesti malam ni tidur tak lena. Sob sob. Walaupun 3 markah. Banyak tuuuuuu. Hmm. Tak pe tak pe. Pengajaran buat diri saya sendiri. Lepas ni final exam nak duduk dalam dewan exam tu sampai habis masa. Biar lah sejuk beku ke suam-suam ke duduk ajelah dalam dewan tu ya ! Huhu.

Itu ajelah kali ni.
Thanks for reading.
Jaga diri. BYE~

3 comments :

sarah mohamad said...

ish! lain kali jgn careless lagi okeh. hiks rilek2 sudeeeey :)

EYFAalias said...

hehehe. tengah cuba relex lah ni :) ty sarah.

Abang Stalker said...

abg pas keluar je dewan exam x pnh ingt semula soalan.org nk pungpang2 kt luar biau le..mls nk pk lg.


nti jd cmni la..ralat!

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com