Saturday, April 30

Dah lama tak makan aiskrim patah

Aiskrim fav saya <3
Hai hai hai.

Sejuknya tengok aiskrim ni. Nyum nyumm ! Dah lama tak makan aiskrim patah ni kan ? Dulu masa kecik-kecik memang fav makan aiskrim ni. Sampai comot-comot baju sekolah sebab patahkan aiskrim ni kat lutut kan ? Balik rumah kena marah dengan mak sebab baju kotor -.-"

Sekarang ni, jarang dah jumpa aiskrim ni. Ada juga cari kat kedai-kedai tapi susah dah nak jumpa aiskrim ni. Rinduuuuunya nak makan aiskrim patah ni. Huhuhu. =D

Mesti sweetkan kalau ada lelaki kat luar sana belikan aiskrim patah ni, lepas tu patahkan dua, satu dia makan satu bagi kat eyfa. COMELNYAAA ! best kan ? kan ? kan ? Hahahahahahaha. Berangan kejap! =p

11 comments :

nelly said...

aiskrim ni hari2 makan ~
sampai demam

EYFAalias said...

yeke ? huhu. kat area umah eyfa ssh nk dapat aiskrim ni :((

atiqa aris said...

aiskim patah ea?peliknye nme.kat skola sy pggil aiskim malaysia.hehe

EYFAalias said...

a'ah. eyfa panggil aiskrim patah. hehehee. kalau aiskrim malaysia tu eyfa panggil untuk yang aiskrim milo, bandung and etc yang buat sendiri tu. hehehee

::bellabyss:: said...

eyfa syg..dkt Giant ada jual ... hehehe selalu beli... dalam bungkusan lg.... pelbagai warna...

::bellabyss:: said...

eyfa syg! dkt Giant ada jual dlm bungkusan lg pelbagai warna lagi tauu hehehe

EYFAalias said...

ada eh? xperasan pnn... huhu

::bellabyss:: said...

owh sorry eyfa terkomen byk kali igtkn komen x kuar... kene tnggu eyfa approve rupanya :P ampunn

EYFAalias said...

hehehee. smpai ter 2x send :p

Abang Stalker said...

dlu masa form 1 dating dlm bas mkn aiskrim ni.hahaha..tp x de la patah 2.sorg sebtg la. :P da tu je aiskrim yg jual dpn skola.gle cute,cm kelakar je.haha

Tea said...

hik. aiskrim patah ekk. tea pun suka, smp skang suka tp jarang makan. nt batuk, uhuk uhuk.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com