Sunday, May 1

BIRTHDATE BLOGLIST BY MAHIRAH NAZIM!!


Okay ni last eyfa nak join contest and segment untuk bulan April. SERIUS! tak main-main punya. Last untuk bulan ni. HAHA. Yelah memang lah last untuk bulan ni. Bulan depan join lagi! HAHA. Btw, selamat tinggal April, jumpa lagi tahun depan okay. March May selamat datang ya ! Be nice to me, don't notty-notty okay ? HAHA. Okay eyfa nak join contest BIRTHDATE BLOGLIST BYE MAHIRAH NAZIM. Eyfa nak join sebab birthday eyfa tak lama lagi, mana lah tahu Cik Mahirah Nazim yang cantik manis ni nak bagi hadiah special untuk eyfa kan kan kan? HAHA.

Okay nak join senang aje. Ada dua choice kat sini. Sila lah pilih mana yang jadi pujaan hati korang. ^_^

Pilihan 1.
buat 1 entri PALING simple dgn tajuk BIRTHDATE BLOGLIST BY MAHIRAHNAZLIM just tempek banner ats tu & PALING PENTING nyatakan tarikh lahir & tempat lahir korang . letak link entri korang dkt entri ni tau ! * kira korang tlg promot sekali la bt entri kn :) hehe

ATAU

Pilihan 2 .
tinggalkan Nama , tarikh lahir & tempat lahir dan URL Blog korang dkt komen aku :)


Name :
AFIFAH BINTI ALIAS (Seperti yang tertera di dalam Kad Pengenalan) =D

Nick Name :
EYFA. APIPAH. PHA and many more. HAHA.

Date of birth :
2nd July 1988 -----> DAH TAHU JANGAN LUPA BAGI HADIAH OKAY? =P

Place of birth :
  Hospital Besar Kuala Lumpur (HBKL)

Macam biasa lah kan. Nak join? CLICK SINI

4 comments :

mahirahnazlim said...

thanks join BB :)
sila check Birthdate anda disini . http://maheyra2305.blogspot.com/p/birthdate-bloglist.html

EYFAalias said...

okay cik mahirah :)

Ini Kisah Tia said...

hehe ! sorry kalau ada entri yang menyakitkan hati efya ye . takde niat sebena nye . btw , thanks sudi singgah blog dan baca entri ..

EYFAalias said...

hahaha. its okay la tia. most welcome :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com