Wednesday, May 25

Kekasih terbiar angkara Angry Birds?

Assalamualaikum..

Apa khabar semua? Sihat tak? If sihat alhamdulillah. Kalau tak sihat g mamam ubat ya? Hehehe. Actually sejak kebelangan ni eyfa selalu abaikan 'ehem-ehem' eyfa. Hmm. Bukan sengaja. Ni semua gara-gara eyfa dah active berblog and tambahan pulak sekarang ni dah addicted main game ANGRY BIRDS tu. HAHA.


Korang mesti tau kan game Angry Birds tu? HAHA. Sekarang ni famous orang main game tu. Takkan lah tak tahu? Tak cool lah korang ni. Cewahh! Ada rasa mcam nak hempok tak bila eyfa cakap macam tu? HEHE. Padahal orang lain dah berabad main, eyfa baru start main kelmarin. Hehehe. Btw, Angry Birds ni comel gila oh. Rasa macam taknak tinggalkan lappy aje bila dah start main game tu. 'Ehem-ehem' eyfa message pun eyfa tak reply semata-mata khuyuk sangat main game tu. Hehehe.

Malam tadi 'ehem-ehem' eyfa siap cakap "KALAU SAYANG SAYA TUTUP LAPPY TU. KALAU SAYANG GAME TAK PAYAH LA TUTUP" Hahaha. Eyfa pun kelam kabut tutup lappy tu. Padahal jam dah nak dekat pukul 1 pagi eyfa still main game tu. Nasib la dia suruh tutup agaknya kalau tak suruh pukul 3 4 pagi baru tutup. HAHA.
Pagi-pagi pun selalu bangun-bangun je terus capai hp sebab nak wish good morning. Bajet-bajet sweet lah kan? HAHA. TAPI today bangun-bangun terus bukak lappy main Angry Birds. Hahaha. Hari tu dia pernah cakap "Hmm. Dapat edit blog je terus lupa kat saya" sekarang ni pulak "Best sangat ke game tu sampai awak lupa kat saya?"

Budak Merajuk ! HAHA
Adoi ! Eyfa eyfa. Patut lah lelaki cepat bosan dengan kau eyfa. Macam ni rupanya perangai. Cissss ! HAHA. Okay okay. JANJI LEPAS NI TAK BUAT LAGI. Hehe. "Eleh. Hari ni janji esuk buat lagi. Saya kenal awak" Hahaha. Kali ni janji betul-betul. Tak tipu =D

Eh! Dah dah. TERjiwang pulak kat sini. HAHA. Mesti korang meluat baca kan? Haha. Ala jiwang-jiwang pn ada pengajaran jugak. Moral of the story JANGAN SESEKALI ABAIKAN ORANG YANG KITA SAYANG SEMATA-MATA UTK MAIN GAME. Heeee. Errr! itu kira pengajaran jugak kan? Oh! Bukan eh? Haha. Apa-apa ajelah.

KBAI~
Thanks for reading =)

20 comments :

joegrimjow said...

Jom join contest senang ni, menang sehingga RM500 =)

EYFAalias said...

susah la contest tu. haha. tak pandai nak mengolah ayat. hehee +D

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha ! alaa , kalau lelaki boleh je pun abaikan makwe sebab dota ..

EYFAalias said...

ahahhahaa. tapi nasib 'ehem-ehem" eyfa tak rajin main game online tu. ehhee. kalau tak dah lama terbiar :D

rara pinkmafia said...

heheheheh tu sbb rara malas nk terjebak.hehe

EYFAalias said...

tapi best game niiiii. cuba rara try :D

gadis bunga said...

hehe . gadisbunga tak penah dengar ouh game ni . 1st time denga ni . HAHA

EYFAalias said...

jom lah main. bestttt :D

mad khaz said...

angry birds best kot,dah abes maen dah XD

.m y z. said...

hakhakhak ziema pun kena jugak macam ni! kalau msg tanya 'tengah buat apa?'. ziema balas pendek je 'tgah blog'. 'hmmm blog lagi. tak habis2'. hahaha reply pendek is better daripada tak reply lgsung kan? :P kesian tu kesian tapi nak buat mcm mne kalau dah addict sgt dgn blog. nasib ah dapat pompuan mcm ni. jeles lettew sebab takde blog. grrr~

dah byk kali ziema try download angrybird tapi semua tak boleh bukak. fed up =____=

EYFAalias said...

MAD KHAZ, macam mana nak tahu bila dah game over? huhu.

EYFAalias said...

ZIEMA, eyfa tak download pn. ziema pergi sini.


http://chrome.angrybirds.com/

Mohd Shukri Fadzillah said...

wah! meh sini kalau nak main angry bird! saye dah siapkan kemudahan! mari lah singgah.. hehe ^_^

http://bitly.com/tsrangrybird

EYFAalias said...

wahhh. okay. thanksss. nanti kita p singgah.

Mrs. Farhan said...

Alamak, naseb baek x minat maen game. Kalo x, terabai jugak la org yg tersayang nanti. Hahahah.

EYFAalias said...

try lah main. besttt :D

.m y z. said...

ohh main game online eh? macehh! :D

EYFAalias said...

a'ah try la main :D

Mrs. Farhan said...

nanti org tersayang terabai. hahahha.

EYFAalias said...

hehhe :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com