Tuesday, May 10

Tolonggggg ! Pertolongan anda sangat diperlukan.

Assalamualaikum.

Tadi eyfa ada join Bedroom Story Contest dari IKEA. Korang tahu kan IKEA tu apa? Ala. tempat korang beli perabut tu. HEHE. Eyfa baruuuu aje join contest ni kejap tadi and kalau korang baik hati tolong lah eyfa 'LIKE' okay? please please. CLICK GAMBAR BAWAH INI UNTUK 'LIKE' =)


Errr. Kalau link kat gambar tu error korang CLICK SINI okay untuk vote eyfa. Yang dah vote eyfa thanks sangat-sangat okay. Sayangggggg korang ! Hehe. Yang tak vote lagi tu, taknak sayang korang. wuuuuuu -.-" Sedihnyaaa. Hehehe. Gurau jeee =p

Korang berminat nak join nanti eyfa explain macam mana step dia okay. Yang penting sekarang please vote untk eyfa okay. Hehe. Thanks all =)

10 comments :

Amira Chan said...

da likeee. :D

EYFAalias said...

thanks amiraaaaaaa :)

rara pinkmafia said...

hehehehe okie....nt menang banje taw =)

dh ok dh dashboard rara =)

Ini Kisah Tia said...

gudluck dear ;)

Ini Kisah Tia said...

haha ! baru Tia perasan , Tia no 1 la yang kuat rajin komen . yay !

EYFAalias said...

rara... belanja ? boleh boleh. kalau senang datang lah setiawangsa. eyfa belanja makan nasi lemak. nak ? :)

EYFAalias said...

Tia , thanksss for wish :)

EYFAalias said...

Tiaa, jari tia kan paling rajin tekan2 keyboard tu. ehehhee. thanks sebab selalu singgah blog eyfa :)

Cik Cempaka said...

Kalau menang, boleh kongsi tak ?

EYFAalias said...

Cik cempaka, boleh boleh. kite kongsi kegembiraan. ngeh ngeh ngeh ! joke joke :p

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com