Friday, May 27

Lelaki lebih kacak berbaju melayu =)

Assalamualaikum.

Woah ! Awal korang bangun ? Ni mesti celik aje mata terus on lappy update blog. Huhuhu. Oh ya! Hari ni hari jumaat kan? Haaa. Pada kaum adam di luar sana tu jangan lupa sembahyang jumaat ya? Kebetulan dah hari jumaat ni, kalau lalu depan masjid aje mesti nampak jejaka dan jejaki kacak berbaju melayu. Seronok tengok lelaki berbaju melayu ni. HANDSOME kan kan kan? Ehemm =)


Bagi eyfa, eyfa suka tengok lelaki yang full set berbaju kurung melayu. Full set tu bermaksud siap bersongkok dan bersampin sekali. Woah ! Kalau time raya tu. Fuhhh ! Cuci mata beb. HAHAHA. Yang tak handsome pun terus jadi handsome bila pakai baju melayu. Tetiba jatuh hati tengok mereka. Hehhe.


Haaaaaa. HANDSOME kan ? Ce tengok gambar atas ni ? HAHA. Ni abah eyfa memang lah handsome. Pakai apa pun handsome. Hak hak hak =D Tapi kebanyakkan perempuan memang suka tengok lelaki berbaju melayu kan? kan? kan? Tanya lah mana-mana perempuan pn. Bila pakai baju melayu tu sejuk mata memang. Eeee aii.

Kepada lelaki kat luar sana tu jangan jadi macam abang eyfa ya. MALAS NAK PAKAI BAJU MELAYU. Time raya je dorang pakai. Kalau xde raya agaknya tak pakai la baju melayu tu. Huhuhu.

P/S : Jika anda yang di luar sana tu gemar memakai baju melayu please leave your phone number okay? Daaa~ HAHAHA :D

KBAI~

16 comments :

GadisARMY said...

ye btol tu! kalo lelaki pki bju mlayu parents awek dari xrestu pown jadi restu. ekeke!

EYFAalias said...

hehehehhe. tahu xpe.

♥misz nana♥ said...

sangat hensem.. nana ada sorang adek laki.. kalau dia pakai baju melayu dengan seluar nak p surau pun dah nampak hensem :)

EYFAalias said...

hehee. betul betul. nampak segak :D suka tgk :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia pun suka EYFA . entah macam sejuk je mata tengok . hensemmmmm ;)

EYFAalias said...

kan betul. semua orang suka . ehhehe :D

kotak bulat said...

suka jugk.. lau ari jumaat kan..selalu bdk laki kat kelas pkai bj melayu.. peh! cair tengok.. :)

EYFAalias said...

comel en dorg pakai baju melayu. hehe

Cik Ezy said...

suke jgk tgok org laki pkai baju melayu..
sgt ensem..
hihikk

teyn teyn said...

sy pon suke lelaki berbaju melayu. nmpk lebih kacak.

hehehehe ..

awak punye background mcm kite. gimme me 5!

hehe

EYFAalias said...

Cik ezy, yeah ! see? ramai yang suka. huhu

EYFAalias said...

teyn teyn. sama eh? ahha. kemba lah mcm ni.

.m y z. said...

YEPPY! HATI TERUS CAIR BILA TGOK LELAKI PAKAI BAJU MELAYU. JANGAN LUPA LEAVE UR FON NUMBER DEKAT ZIEMA JUGAK! SHARING IS CARING. HAHAH.

EYFAalias said...

masalahnya satu numb pn xdapat lg ni ziema :p

L.O.B (bukan lobi ok!) said...

ye betul tu eyfa :)
I agree with u :D

Anonymous said...

saya suka berbaju melayu. Nak number saya? Nah. 011299416xx :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com