Monday, May 30

Buat contest/bloglist tapi................

Assalamualaikum.

Sekarang ni ramai blogger-blogger yang rajin buat contest kan? Buat bloglist pun ramai jugak. Eyfa pun ada jugak lah join sikit-sikit untuk support mereka. Hehe. TAPI yang tak sedapnya.....bila dah ada orang join contest or bloglist yang mereka anjurkan. CAKAP TERIMA KASIH PUN TIDAK. Syarat-syarat bukan main lagi siap nak suruh buat entry bagai untuk diaorang. Bila dah buat macam TAK HARGAI je. Sekurang-kurangnya ucaplah TERIMA KASIH!

Itu pun susah ke? Adoi. Agaknya busy sangat lah kot kan sampai tak sempat nak ucap terima kasih. Duhh! Berlagak sungguh. Abang B.A tu pun tak ada berlagak macam diorang. Abang B.A ada jugak ucap 'thanks' ! Diaorang? -.-" elok-elok orang nak join contest/bloglist korang terus rasa macam tak ada mood. "Eh! dia ni tahu tak aku join contest/bloglist dia? tak ada respon pun? diam je" HAHA.

Lepas tu dah buat contest/bloglist, tak update-update pun pasal contest/bloglist tu. Agaknya tarikh tutup contest/bloglist tu sampai kiamat agaknya sebab tu tak reti nak update. Haaa. Contest yang lama terbengkalai buat lagi contest baru. Macam ni punya blogger pun ada. Tolong lah settle kan yang lama dulu. Dah bersawang contest tu. HEHE.

Okay ! Entry ini eyfa tak di tujukan kepada sesiapa pun. No heart feelings okay? TAPI kalau nak sentap jugak eyfa tak tahu. Siapa makan aiskrim dia yang rasa sedap. 

KBAI~

17 comments :

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hehe sabor je la eyfa..aifa pon pnh masuk contest..tp cam senyap..so biarkan je lah..relax dan cool :) HAHA..

EYFAalias said...

relex lah ni. ehhehee :D

Azzah said...

salam.tu pasal saya malas masuk contest kecuali yang BA buat je..memilih?of course la kan..:)

EYFAalias said...

hmmm. tu la. kadang2 kena memilih juga :D

Ini Kisah Tia said...

haha . okey Tia tak makan aiskrim ;)

EYFAalias said...

hahaha. jangan makan aiskrim :p

kAmi dAn mEreKa said...

kite selalu masuk contest or ga tak pernah dapat, belum datang tuahnya, hoho :)

-✿Ayu✿- said...

huhuhu...sabor je la... kontest ni kdg2... yg dah menang pn menang lagi... pdhal gmbr pn xde la lawa mane...tp menang jgk... pelik gak kdg2... bkn nak kata gmbar kita tu lawa...tp ade lg yg lg lawa dari yg tu... yg bloglist pn satu... dah org buat tu...update la sket... satu lg... kalo tak join kang...mengadu plk... haih...mcm2...

EYFAalias said...

hehhehe. sama la kite :p

EYFAalias said...

ayu, yang dh menang pn menang lg? ada eh mcm tu ? huhu. tu la. sabo jelah. dh supprot tp x d hargai.

Cik Ezy said...

cik ezy prnh kene tipu ngn pngnjur kontest..
mls nk ckp sape..
die ckp nk pos adiah..
smpai skrg xde adiah,,.
bkn m'harap sgt tp sekurang2nye hrgai la org yg join kontes die kan..
:)

shafinaz (: said...

Huh tahu takpee , dulu finaz byak jugak join contest , tpi bnyak pulak pnganjur mcam nie , dh mlas nak join skarang , lalala

ArulchelseA said...

ni biasa l..ada yg tidak adil...suh mcm2..tp penghargaan tk de..dia nak org join sapa yg join dia tk jengok pun..kih kih kih

lyana said...

huhu..adat ler tue..manusia mudah lupe...anyway thnks coz follow blog lyana..sowie late coz bz skit...

.m y z. said...

ziema ada buat ke macam benda2 kat atas ni? ahahah.

banyak jugak ziema join segmen. ce tengok dekat labels blog ziema. paling banyak kot entry pasal segmen. tapi ada yang senyap je. T__T nak sound malas nak cari gduh. tapi kalau nak cari gaduh boleh je. hahaha.

Ms and Mr Red Ribbon said...

saya biasa wat GA, join GA jugak... ada la cite pahit join GA tapi dah la namapon join saje2... :)

iLa suHaiLa said...

kdg2 ila ada jugak terkena mcm tu..tpi mybe dorang blom mahir lagi dan kdg2 terlepas pndang dgn pnyertaan tu kot..(^^,)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com