Sunday, May 29

Eyfa mintak maaf :((

Assalamualaikum.

ATTENTION PLEASE ?

Pada rakan-rakan blogger yang baru follow blog eyfa, firstly eyfa nak ucap thanks okay sebab sudi follow blog eyfa. Huhu. Then eyfa mintak maaf kalau eyfa tak follow balik sebab kebanyakkan korang tak tinggalkan jejak and kat profile pun tak ada link korang sendiri untuk pengujung view blog korang. Pada yang dah tinggalkan link nanti eyfa terjah dan follow balik okay.

Pada yang rasa-rasa dekat profile pun tak ada LINK KORANG. Korang RUJUK SINI cara-cara macam mana cara nak show link korang dekat profile okay? And then kalau dah tukar sila tinggalkan comment bawah ni untuk eyfa blogwalking.

Thank you =)

10 comments :

.m y z. said...

MAYBE DIA IKHLAS FOLLOW DAN TAK MENGHARAPKAN KAK EYFA FOLLOW BALIK. HIKHIK.

SORRY BUAT CAPS LOCK. MALAS NAK TEKAN BACKSPACE. HAHAH :PP

Kathy Tuah said...

menghadapi masalah yang sama.. bila nak folo balik tapi link tak ada..

iLa suHaiLa said...

bagus2..bergune utk kwn2 kite yg laen..

Hans said...

yups
share jer lah kan
senang orang nak lawat blog kita
:-)

syud@_ramli said...

hehehe..singgah jalan2 cari angin..

EYFAalias said...

kalau ikhlas takpe la. tp eyfa nak gak tgk blog2 mereka :((

EYFAalias said...

tahu xpe :((

EYFAalias said...

ila. thanks :)

nabila saat said...

hehe..tengs..

.m y z. said...

tu laah. satu kerugian dah kat situ. lagi lah kalau blog takde shoutbox mmg susah kan nak jejak dorang balik. tapi kalau ada shoutbox pun tak guna jugak ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com