Tuesday, May 10

Tamagotchi...Tamagotchi..Tamagotchi...Tamagotchi..


Kenal tak apa menatang ni ? Huhuhu. Ni lah TAMAGOTCHI. Masa kecik-kecik dulu eyfa adik beradik ada tamagotchi ni sorang satu. Mak yang belikan. Hehehe. Dulu masa kecik-kecik memang musim main tamagotchi ni. Kalau tak ada, memang rasa mcm terpinggir aje. Sebab budak-budak area umah eyfa dulu kebanyakkan semua ada tamagothci ni. So, kesimpulannya masa dulu memang fames lah kan. Eyfa punya tamagotchi dulu ntah hilang ke mana ntah. Huhu.



Sekarang ni bila dah besar lebar ni dah teringin pulak nak main balik tamagotchi ni. Huhu. Tapi tak silap sekarang tamagotchi dah makin caggih dah ada berapa banyak version ntah. Huhu. Tu yang rasa macam teringin nak main balik. Heeeee =D 


Okay seperti yang korang tahu Tamagotchi ni orang Jepun yang buat. Pandai betul orang Jepun ni. Huhu. Kat area KL kat mana ada jual Tamagochi eh? Tapi rasa mcm sekarang ni dah mahal lah. Takpe. Nanti dapat duit lebih eyfa nak beli satu. Ngeh ngeh ngeh! =)

8 comments :

b a m b a m ' s said...

dulu kecik2 pon suka main benda nie.. siap pinjam jiran punya.. nak beli sndiri parents x bg..ehhehe

MaiRa QuEeN said...

maira x maen plak..heheheh
http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/pembubaran-bloglist-pandai-ke-aq.html

jemput join bloglist..

EYFAalias said...

hehehehehhee. siap pinjam jiran? perghh dulu eyfa jangan harap nk kasi org pinjam. sbb nanti mst mati binatang eyfa bela dalam tu kalau kasi orang jaga. heehehhee

EYFAalias said...

rugi lah maira kalau tak main. syiok main tamagotchi ni. hehehee

rara pinkmafia said...

aah ingat lagik dulu.kalu bangub2 pagie mst bukak dulu.bg dye mkn dulu.hehehe

EYFAalias said...

hahaha rara. tahu xpe. kang2 bangun tido tgk2 dh mati. cehh !

peaNut said...

hehe..peanut xpenah ado pon bnda ni..hihi

EYFAalias said...

Rugi lah kalau xde peanut. Best tau main ni :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com