Sunday, May 8

Study. Study. Study.

Hai.

Gambar Hiasan
Tomorrow start first paper untuk final exam bagi student Kolej Poly-Tech MARA KL bagi course Human Resource Management. Perasaan eyfa ketika ini sangat cuak sebab belum ready apa-apa lagi untuk final. Ni baru aje nak selak buku untuk paper esuk. Fuhhh ! Esuk minta-minta lah soalanya tak susah mana. Eyfa risau tak boleh nak bawak aje sebab tajuk yang masuk exam semuanya yang susah -.-"

Gambar Hiasan
Buat seminggu ni taknak bukak internet. Sama ada facebook, twitter, formspring, tumblr mahu pun blog. REHAT UNTUK SEMINGGU. Cewah ! Jap lagi nampak aje batang idung eyfa online. Eyfa ni bukan boleh tak online seminggu. Hahaha. Takpe takpe. Try seminggu tak online tengok boleh ke tidak. Ngeh ngeh ngeh !

Gambar Hiasan
So, GOOD LUCK untuk semua classmate and semua student HRM dan untuk diri eyfa sendiri. Haha. Hope sepanjang Final Exam ni tak ada sebarang masalah berlaku. Insya'allah semuanya akan berjalan dengan lancar atas kehendak-NYA. Amin ! =)

Classmate Sem-2


MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS

4 comments :

Ini Kisah Tia said...

hehe . cuak eh ? btw , doa banyak2 tau eyfa ;)

EYFAalias said...

hehhhehee. thanks tia :)

Cik Cempaka said...

exam gak ek..gud luck

kite esok dah last paper

tak sabarnyer ^^

EYFAalias said...

heeee. kite baru habis 2 paper hari ni. ada lagi 4 paper :(

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com