Thursday, May 19

Rasa macam sekejap je -.-"

Assalamualaikum and selamat pagi. Ni korang pagi-pagi dah update blog korang dah gosok gigi ke? huhuhu. Uwarghhh ! Ngantuknyaa -.-" Eyfa bangun awal hari ni sebab nak study untu paper Pengajian Malaysia kejap lagi. Err. Rasa macam cuak gila lah. Dah lah eyfa tak suka sejarah sangat. Adoi -.-"
Hmm. Today last paper lepas tu TAMAT LAH SEM-2 ! Rasa macam sekejap sangat tetiba dah setahun belajar dekat Kolej Poly Tech Mara. Iskkk. Rasa macam tak sabar nak habis belajar lepas tu nak kahwin! Cewah dah habis belajar terus nak kahwin eh eyfa ni. Hehe. Yelah mana tak nya, umur eyfa tahun depan dah 24 yaw! 

Kawan-kawan lain kebanyakkan semua dah berumah tangga. Eyfa ni jodoh tak sampai-sampai. Huhuhu. Couple break. Couple break. Dah penat dah! Eh. Ni lah lari tajuk dah ni. Okay okay. Balik semula pada tajuk awal kite tadi. Ngeh ngeh ! =D

Pada kawan-kawan course Human Resource Management : Group 7 kita jumpa lagi bulan 7 ni okay? Huhu. Jangan lupa birthday eyfa july nanti. Mana nak reg sila bawa hadiah besar-besar untuk eyfa k. HAHA. 

I will missing you guys -..-"

4 comments :

Kathy Tuah said...

selamat bercuti ^^,

EYFAalias said...

thankssss. tapi cuti xbest x dapat duit belanja. hahaa

Cik Cempaka said...

yezza,,,,

buffday kite sama

Julai...hihi

EYFAalias said...

yeke? wahh. boleh smbut sama :p

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com