Tuesday, May 3

GA Header & Template Blogspot!


HEADER IMPIAN

Tema warna PINK and PUTIH.
Title blog nak letak "REAL. LIFE. STORY".
Eyfa nak header yang simple aje. Just letak title blog and gambar doodle eyfa kat header tu.
TAPI masalahnya eyfa tak reti buat doodle =( HAHA.
Takpe lah. Dah nama blog impian eyfa kan? =p

TEMPLATE IMPIAN

Macam header juga tema nya nak warna PINK and PUTIH.
Macam biasa nak yang simple aje. 
Background tamplate nak yang comel-comel tauu!
HEHEHE. 

Eyfa nak tag dekat Cerita Kedai Kopi =)


MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS

6 comments :

~C-K-K~ said...

wahh... tak sangka ada jugak blogger baik hati dengan sy arini ekk... hehe... nway thanks... sy join..^^y

EYFAalias said...

hehehhe. sama-sama. join tau jgn xjoin.

hamzah ian said...

nak gak nak gak

EYFAalias said...

jom join. tp tempat pertama kasi kat eyfa k? :p

Cik Cempaka said...

hikhik

kite pon join jugak ^^

EYFAalias said...

hehehe. kite join sbb nampak dr blog awak. :p

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com