Wednesday, May 11

Please 'LIKE' me -_____-

Hai kawan-kawan.

Eyfa nak mintak tolong jasa baik korang semua untuk vote eyfa kat BADROOM STORY CONTEST yang Ikea anjurkan. Tak susah untuk korang vote eyfa. Tak guna kredit korang pun jangan risau ya? Hehe. Cara nak vote eyfa kat contest ni senang aje. Meh eyfa bgtau cara-cara nya :)

Log in FACEBOOK ---> Click dekat link INI ---> tekan button 'LIKE'

Click untuk proses pertumbesaran :p
Okay nanti masa korang tekan kat link eyfa bagi tadi. Korang akan nampak macam gambar kat atas ni. Then kat bawah belah kiri ada button untuk 'LIKE'. Sila lah rajinkan tangan like ya? Ala sekali click aje untuk vote. Tak susah kan? Hehhe. Tolong menolong kan amalan mulia? Hehehe. Tolong 'LIKE' eyfa ya?

Pada yang dah vote, terima kasih banyak-banyak eyfa ucapkan. Nanti suruh kawan-kawan vote okay? HEHE. Yang belum 'LIKE' sila lah buat segera. Hehe. Thanksss =)

5 comments :

cik ayin said...

like saya jugak..heee :P

EYFAalias said...

meh sini link eyfa like :)

Ini Kisah Tia said...

e 'eh . Tia ada sesuatu untuk EYFA . hehe . jom tengok Menjawab Soalan Dari Sahabat Blogger

EYFAalias said...

okay okay :)

.m y z. said...

kenapa masa dah connect to fb tu kan, dia suruh isi IC, no tel sume?

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com