Wednesday, May 18

Kenapa? Kenapa? :(


Arghh ! TENSION TENSION !! Tadi eyfa bukak semua blog tutorial sebab nak cari tutorial pasal "REPLY COMMENT" coding semua dah dapat. Tapi masalah permasalahannya sekarang kenapa code tu tak menjadi? Kenapa? Kat mana silapnya? Iskkk! Cisss ! Berbedah berdebah sungguh ! Eyfa dah try banyak kali dah. STILL TAK MENJADI. 

Lagi satu eyfa nak buat icon yang comel-comel tu dekat bloglist pun tak menjadi. Nak tukar home, back, next tu pun nak menjadi. Eeeee aii. Sakitnya hati ! Tangan tak bedung sungguh. Buat apa-apa pun tak menjadi. =(

6 comments :

rara pinkmafia said...

eh eh eh.dh lain.cantek nya.suke nya default baru eyfa.heeee.knp tak leh lak eyfa.rara buat sekali ok je.ada yg tak betul kot tu.id code betul x?ce tgk balik.

apitzhnu said...

Eyfa nk wat cne, apiz pun tak brape paham nie hehe html coding ni apiz reti skit2 la. tp tak pandai pun blaja sndiri nyer psl haha

EYFAalias said...

RARA : hehee. cantik eh? td kite nak cantikkan lagi asik eror aje xmenjadi. huhu. dah tengok dh. betul je :(

EYFAalias said...

APIT : eyfa nak bila org comment then kite click "RPLY CMNT" terus boleh reply. senang. paham x? ehhee

tia @ Ini Kisah Tia said...

wah kemain eyfa ye . dah makin ngetop belog eyfa sekarang . hee ;)

EYFAalias said...

mengetop apanya syg? banyak coding xjd :(

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com