Thursday, May 26

Jom EXCHANGE BANNER dengan kite :D

Assalamualaikum.






Photobucket




Ehem ehemmm !! Hi semua ! Sihat tak? Ehem. Nampak tak benda duk berkelip-kelip atas ni? Ehem ehem. Ala, nampak tak? Iskkk. Dengki la korang ni buat buat tak nampak pulak. Sedih nyaaaa. Sob sob sob -.-" 

Actually eyfa baru buat banner. Huahuahua! COMEL kan kan kan? Akhirnya ada jugak eyfa banner sendiri. Selalu duk usha orang punya banner aje dengan perasaan cemburu yang membuak. Cisss! Sekarang eyfa dah tak jeles dah tengok banner orang lain sebab banner eyfa lagi kiut miut yaw! Hik hik hik =p 

Aik takkan korang tengok je banner eyfa yang cute ni? Tak rasa geram ke nak letak dekat SLIDEBAR korang? HAHA. Jom jom curik banner eyfa. Eyfa kasi kebenaran ni. Cewahh ! :D

Siapa yang ada banner moh la kite exchange berjemaah ya? Jangan la sombong. Tahu lah banner korang lagi lawa. Isk iskk. Cepat cepat ! Siapa nak exchange banner SILA COPY CODE DI ATAS dan lepas tu tinggalkan comment korang okay? Nanti eyfa letak banner korang pulak. Hope korang sudi exchange banner dengan eyfa =)

Yang dah exchange banner dengan eyfa boleh click SINI  untuk tengok semula :D


18 comments :

The day we meet said...

hai eyfa..ida ambil tau..nant sudi singgah blog ida lak =)

The day we meet said...

ida letak kat sidebar bahagian "jom tengok blog ni"

The day we meet said...

thanks ..datang semula utk follow..td lupe lak..excited sgt nk amek banner :p

Unknown said...

ida, thanks eyfa pn dah letak ida pny banner :D

Unknown said...

tomeinye!! hehe.. tp saye tak buat banner lagi lalala... camne

Unknown said...

ehhehhehhe. macihh ! ala. buat la banner cpt :p leh tukar2.

myzziema said...

serious cantik gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. jelesssssssssssssssssssssssssssssss. buat pakai apaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?? hahahah

Unknown said...

ziema ni buat eyfa gelak jelah. hehehhe. kite tempah jeee. buat sndiri tak pandai :(

JHaZ KiTaRo said...

salam.. jemput2 la ke my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau berminat nak baca my travel experiences ke 46 buah negara.. :)

Unknown said...

ok :)

ezy.xixii said...

comel banner!
=)

Unknown said...

hik hik. macih :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehe . Tia pun tak buat banner lagi EYFA . btw , sangat comel banner tu . EYFA buat sendiri ek ?

Unknown said...

banner ni tempah je syg :)

myzziema said...

hahah free ke sis?

Unknown said...

hahahaa. apa yang free ? :p

Tyyra Lambert said...

Exchange banner yer :)
saya dah amik banner awk letak kat blog ^^ hit me :)

hafidz said...

Jom exchange Banner..

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com