Tuesday, May 10

Berceloteh bersama Maira Queen


Hai. Rasa macam dah lama ta join contest and segmen-segmen ni. Ceh ! lama ke? baru aje 2 3 hari lepas join. HAHA. Cakap macam keling la eyfa ni c(= Okay today eyfa nak join Cik Maira punya bloglist. Der! Macam biasa lah mesti ada syarat-syarat dia. Jom kite tengok apa syarat-syarat dia.

  1. Buat entry bertajuk "Berceloteh bersama Maira Queen" dan linkkan ke entry nie
  2. Follow blog nie..nk jadi bloglist kne follow la..dan masukkan PANDAI KE AQ BERCELOTEH dalm bloglist korang
  3. Pendapat korang tentang BLOG dan MAIRA QUEEN..nk kutuk pon xpe..aq perbaiki diri..
  4. Wajib letak  BANNER bloglist dlam entry ye..dan tag 2 orang kawan pastikan diorang tau.
Okay bagi eyfa tak ada apa yang nak bagi pendapat sangat pasal blog Maira. Blog Maira okay aje. Tak ada cacat cela. Huhu. Then eyfa nak tag kat HUSNA ALIAS and Anisneez =)


If orang lain nak join pun boleh. CLICK SINI :p




MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS  

12 comments :

MaiRa QuEeN said...

tq join...

EYFAalias said...

welcome maira :)

aieyn fatiha said...

heyy tengs follow kite :)
btw nice blog...

eh eh ! name kmoo same sebijik ngan name mem kite :) AFIFAH ALIAS ! i like :) heee

EYFAalias said...

seriosly sebijik nama? huhu.

aieyn fatiha said...

yup !

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000942134531
nie facebook dea.. :)

hehehe saje na gtaww...
td ingad dea ade blog dah.. tp bukaan ;) hehe

aieyn fatiha said...
This comment has been removed by the author.
EYFAalias said...

mak aii. selalu yang sama "AFIFAH" aje ni siap "AFIFAH ALIAS" samanya! hahahaa. first time jumpa nama + nama ayah sama. HAhahaa.

Ini Kisah Tia said...

eyfa ;) eyfa masukkan URL blog Tia dalam bloglist eyfa tanpa syarat pun . hehe . thnx tau ..

aieyn fatiha said...

heee :)

EYFAalias said...

eyfa suka blog tia. tu yang masuk kan dalam list. nanti senang nak bukak blog tia. ehhee

Anis anak wong said...

terime kasih sudi tag..insyllah join...

EYFAalias said...

welcome. nanti jangan lupa 'LIKE' eyfa kat sini k?


http://www.malaysia-ikea.com/bedroom_story/?deeplink=gallery&entry=266


thanks.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com