Tuesday, May 3

Sengeh sampai koyak rahang


Hehehehhehe. Comel tak gambar kat atas ni? Comel tak? Comel tak? Eeeee. Orang tanya jawab la. COMEL TAK? Hahahahahaa. Okay la. Taknak jawab takpe. Tak paksa =( 

Firstly nak cakap terima kasih banyak banyak banyak banyak banyak and terlampau banyak lah dekat CIK DAYANA sebab sudi buatkan doodle untuk eyfa. Seriously memang eyfa suka sangat dengan doodle yang dayana buatkan. Thanks alot. Eyfa dah lama nak doodle yang comel-comel cenggini. HAHAHHA.

Sekarang ni dah tersengeh sorang-sorang tengok doodle ni punya pasal. Heeee =D Gembira sangat-sangat. Terasa macam comel kejap jadi doodle. Hak hak hak hak ! ^_^

Oh! Tolonggggggg. Eyfa dah ta boleh berhenti tersengeh. Dah macam org ta betul da sengeh depan lappy sorang-sorang. Huuuuu. Btw, if siapa-siapa nak tempah doodle boleh la tempah kat CIK DAYANA kite ni okay? =)

Untuk tempahan sila pergi kat sini ==> http://www.herstoriie.com/

MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS

7 comments :

Cik Cempaka said...

siyes comel kapel kat atas tu...

sekamar rindu said...

salam...

sangat cumel..:)))

EYFAalias said...

@Cik Cempaka. terima kasih . Heee :D

EYFAalias said...

@sekamar rindu. thankssss. :D

kc kasedah said...

aaa comel eyfaaa :)

EYFAalias said...

hehhehhee. thanks kc

Abang Stalker said...

eyfa,tu ke jejaka yg digembar gemburkn?jejaka sabah.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com