Saturday, May 28

Jom follow memollow kat twitter :)

Assalamualaikum





Haaaa. Eyfa tahu semua orang da TWITTER kan kan kan ? Jangan nak bohong. Tak america lah kalau tak ada twitter zaman sekarang ni. HAHAHA. Eyfa rasa bebudak sekarang ni dah tak layan Facebook sangat kan? Sekarang more to twitter right? =)

Follow EYFAalias on Twitter

Okay, apa kata korang yang ada twitter tu jom kita exchange link twitter kat sini untuk merapatkan silaturahim lagi. TINGGALKAN AJE LINK TWITTER KORANG KAT KOTAK COMMENT BAWAH NI. Tak susah kan ?

Link eyfa dah ada atas tu, JUST FOLLOW nanti eyfa akan follow balik. Jangan risau. Relex. Nanti boleh lah kita keep in touch kan kalau ada twitter. Laju sikit dari Facebook. Hehehe. Jangan lupa follow and tinggal link twitter korang untuk eyfa okay? :)

KBAI~

10 comments :

.m y z. said...

nak follow nak follow. follow kita balik tau! hikhik :PP

EYFAalias said...

mengadaaa ziema ni tauu. babab kangg !

syafeeqa said...

dah follow :)

EYFAalias said...

wahh. thankss. ada gak yang sudi follow :(

farhan said...

dah follow...follow balik twitter saya https://twitter.com/#!/lutwerfz

EYFAalias said...

done :D

.m y z. said...

hakhak. akak, ziema dah nak start addict main angry bird. kak eyfa punya pasal lah ni =.=

cik ayin said...

follow ayin jugak..hee :P

EYFAalias said...

ZIEMA, hahahhaa. padan muka. best kan game tu ? :p

EYFAalias said...

thanks ayin nanti eyfa follow ayin :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com