Tuesday, May 31

Kalau saya dapat RM300


Assalamualaikum.

KALAU EYFA DAPAT RM300................................

Pertama sekali mesti lah ucap "Alhamdulillah" sebab dapat rezeki lebih kan? Kena lah bersyukur. Hehe. And say thanks kepada penganjur contest ni=D Second, eyfa maybe akan buat bayar "yuran atap" duit tu bila masuk kolej nanti. Sebab selalu eyfa bertungkus lumus kumpul duit sebab nak bayar duit atap ni. Grrr ! Hmm. Lagi kalau lah eyfa dapat RM300 ni eyfa nak repair camera abah yang eyfa dah rosakkan tu. Perghh ! Abah belum tahu lagi camera tu dah rosak. Mati eyfa kalau dia tahu! so, kalau dapat RM300 boleh la betulkan camera ni :'((

Errr. Lagi apa eh? Hmm. Itu pun kalau lah dapat kan RM300 ni? Hehe. Rasanya itu sahaja kot sebab sekarang ni duit laju je habis macam air. Kalau eyfa dapat RM300 ni eyfa boleh lah buat semua yang eyfa nak buat apa yang eyfa dah senaraikan kat atas tadi ni. Ringan sikit beban di bahu ni. Huhuhu.

Nak tahu siapa yang nak bagi RM300 ni? [RUJUK SINI] Haaa. kali ni eyfa nak tag dekat sesiapa yang berminat nak join. Malas nak paksa-paksa. Huhu. Okay korang boleh tengok terma dan syarat-syarat contest ni DEKAT SINI and tarikh tutup contest pada 15 JULY 2011.

Wish me a big luck yaw!
KBAI~

7 comments :

teha said...

wah ! nak try laa jugak.. hahaha !

Syuk Ry said...

gud luck tok anda..
film review : KungFu Panda 2

HaFizaH aYu said...

wish u luck dear =)

.m y z. said...

GOOD LUCK! SEMOGA KAMERA TU OK BALIK. HAHA. TAK PUN BELI JE YANG BARU ^__^

ZIEMA TAG SIS :
http://myzziema.blogspot.com/2011/05/mid-year-giveaway-by-nisa-menaip.html

kAmi dAn mEreKa said...

ada rezeki, mesti dapat punya lah,

gud luck!! :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

kalau Tia yang dapat , perhhh .. shoppink makan ;)

SafSafRaRa said...

thanks & gud luckk :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com