Saturday, May 28

Janji tinggal janji !

Assalamualaikum.

Okay seriously eyfa tengah sangat geram and marah sekarang ni. Eeeee aiiiii ! Eyfa paling menyirap bila orang dah janji nak keluar lepas tu esuknya bila nak keluar call tak angkat, message pun tak reply. Derr ! Lu ingat wa ni tunggul ke der? MENYIRAP NI MENYIRAPPP! Kalau tak jadi keluar cakap tak jadi awal-awal. Takde lah orang tertunggu-tunggu kat sini.


Lelaki ke perempuan ke semuanya sama! Apa lah nasib dapat kawan-kawan macam ni. Kadang-kadang cakap tunggu sana pukul 3 petang. haaa. Lepas tu dah pukul 5 baru nak nampak batang hidung. POKEMON betul lah! Kalau lambat lain kali jangan suruh gua datang awal beb! Lu nak suruh gua jadi guard kat situ ke? Sekali gua dah membebel lu jugak tak larat nak dengar. GRRRRR~

Sakitnya hatiiiiii~ Macam mana nak hilangkan sakit hati ni? Hmm. Nasib baik ada Angry Birds boleh jugak lepas geram kat 'baby-baby' tu! Dah la !

KBAI~

4 comments :

.m y z. said...

kalau dalam setengah jam tak sampai, kalau ziema mmg dah trus blah sebab tak suka tunggu orang +___+

EYFAalias said...

eyfa xtau la asal eyfa g tunggu lagi. hmmm.

Cik Ezy said...

prnh jdk kat saye dulu2..
mmbr ni jnji nk kuar..
dr pg saye tgu..
xdtg2..
pastu kol die xjwb..
sakit ati betol..
dh nk mlm bru gatu xnk kuar..
dh la xmtk maaf..
huh

EYFAalias said...

huh. tau xpe. sakit je hati.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com