Tuesday, May 3

Tension la weh!

Hai.

Nak lepas geram ni. Boleh tak? tadi lepas buat assignment kat hostel kawan, buka lagu kat hp pastu tetiba stuck then eyfa off lah hp tu. Bila nak on dah xleh. Adoi. Dah try bukak betri and pasang balik. PUN TAK BOLEH JUGAKKKK -.-"
Menyampahnya kat hp nokia ni. Dulu pakai Sony takde apa pn jadi. Lepas ni malas nk beli hp nokia dah. Beli hp norkiah pun lagi baik !

BENCI NYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA =(


MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS

3 comments :

sekamar rindu said...

salam....

beli baru...:))

EYFAalias said...

memang hajat nak beli baru. huhuhu

Abang Stalker said...

Jgn pki NOKIA lg.boikot! :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com