Saturday, May 14

Comment entry hilang.

Hai.

Sekian lama blogspot ni buat hal akhirnya harini pulih seperti sedia kala. Huhu. Alhamdulillah tapi kan eyfa punya comment kat entry-entry hilangggggg! Huwaaaaa. Sedih sedih. Dah la susah nak dapat comment. Bila dapat dah hilang pulak. Wuuuu =(


Eyfa tadi dah excited dah blogspot dah pulih tapi bila tengok comment hilang, rasa macam takde mood dah. Eeeee. Bencinyaaa. Korang punye comment ada hilang x? sob sob sob.

4 comments :

cik ayin said...

sama la ni..bengang lak rasa

EYFAalias said...

ayin pny pn hilang? sob sob. sama la kite :(

GaRy™ said...

gary punya komen x hilang, tapi segala setting & entri yang dibuat 3 hari lalu hilang.. dah la penat taip entri...x sanggup nak taip balik..

EYFAalias said...

hilang? weh. lagi terus. entry hari tu hilang kejap je :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com