Tuesday, May 10

Jom minum air BUBBLE

Sekarang ni banyak dah jenis air bubble ni. Dulu ada sejenis dua je. Sekarang pergi aje mana-mana besti dah ada org jual air bubble ni. Kat RnR pun dah ada dah. Huhuuhu. Err. Kejap. Eyfa panggil air ni air bubble sebab dalam air tu ada bubble. Ngeh ngeh! Air bubble ni ada banyak jenis. Ada Each A Cup, Cup Bon, Cool Blog and apa ntah lagi. Ada banyak jenis. Huhu.

Each A Cup JUSCO AU2
Eh. Eyfa macam kenal budak baju biru dalam gambar ni? Macam adik eyfa jeee. Sebab adik eyfa memang kerja dekat EACH A CUP ni. Haha. Eyfa dapat gambar ni dari google. Hehe. Eyfa paling suka kalau pergi Each A cup ni beli air bubble yang oreo series. Serius memang sedap weh! Huhuh

Antara menu yang ada.
Nak tahu kenapa eyfa panggil air bubble? sebab topping dia ada bubble-bubble. Bila makan bubble tu rasa mcm seronok kunyah-kunyah bubble tu. HAHA. Kalau beli aje, mesti bubble eyfa mintak extra. SEDAPPP ! korang pernah minum air bubble ni tak? Sedap kan kan kan? 

Eyfa suka bubble a.k.a pearl :D
Siapa-siapa yang belum cuba, pergi cuba try test sekarang. Tak rugi beb. Macam-macam jenis air ada kat situ. Harga pun not bad lah. Tapi ada juga yang mahal sikit. Contoh macam oreo series tu. Dalam RM6 something kot lepas dah tambah dengan harga extra bubble. HEHE. 

CUBA LAH. TAK CUBA TAK TAHU KAN? :)


MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS  

8 comments :

Ini Kisah Tia said...

ni sama macam pearl kan ? eee ! Tia suka sangat2 .

EYFAalias said...

a'ah. bubble tu pearl la. ehhehe. sedap kan tia ? :)

BudakBosan said...

kite suke coolblog coklat or asamboi!!hehehe

EYFAalias said...

Budak bosan, ada asamboi eh? wah. kena cuba ni. ta pernah tahu pnn :D

~uǝǝʇɐɟ said...

eeuwww tak suka. hee. sbb rin tak bpe suka mnde cam jelly. sama tak dgn bubble yg ni ??
http://sweetz92.blogspot.com/2011/05/hooo-hoo-holidaaayyy.html

EYFAalias said...

a'ah. dia mcm jelly sikit. tp kenyal. hehee

kc kasedah said...

coolblog nyummy !

EYFAalias said...

KC belanja aku coolblog weh :p

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com