Thursday, May 5

Pernah makan Hot & Roll?

Hot & Roll
Hmmm. Nampak sedap kan gambar kat atas ni? Ni lah HOT & ROLL. Korang pernah makan? Sedapppp! Siapa tak pernah makan lagi, cuba lah makan. Mesti puas hati. Harga pun tak lah mahal sangat. Hehehe.


Eyfa selalu beli Savoury Paratha, Black Pepper Beef or Bolognese Beef. Sovoury Paratha tu apa? Itu jenis roti dia. Roti ke? HAHA. Entah la tapi rupa dia macam roti canai sikit and dalam dia ada Black Pepper Beef yang eyfa pilih td. Hehe.


Ada lagi satu jenis, selain Savoury Paratha iaitu Savoury Crispy. Kalau Savoury Crispy ni dia macam tosei sikit roti dia TAPI rangup. Kalau makan dah macam makan keropok. Huhuhu. Dalam tu boleh pilih la kat menu apa-apa yang korang rasa mcm sedap. huhu. Eyfa macam biasa lah selalu amek Black Pepper Beef. Hehe.



Sesiapa yang belum cuba tu boleh la cuba okay. Sedap. Tak rugi kot. Kalau siapa duk KL memang belambak HOT&ROLL ni. Kalau tempat lain tak tahu lah kan. Heehe  =)


MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS

7 comments :

kookie said...

oraite..
mlm sket kite sembang kt fb yee..
:D

EYFAalias said...

orait iqa :)

cik teynteyn said...

perghh meleleh air liur ..

hehe ..

kite follow here , keep in touch tau.

EYFAalias said...

hhhehehhee. dah pernah cuba? try la. sedap :)

thanks follow. yeah. keep in touch :)

kc kasedah said...

aku makan yg apa tah sweet paratha yg ada choc+banana sampai aku hirup coklat tu dlm bekas dia. hahaha sedap! recommended!

EYFAalias said...

hahahhaa. benda ni memang sedap pn. rugi kalau xcuba :D

Abang Stalker said...

ntah la..abg rs cm biasa je..errr..tekak xde perasaan. :D mkn apa pun abg rs biasa je.jnji perut kyg.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com