Monday, May 2

Hi, nama kite Ahmad Afifah Alias

Hi, Nama kite AHMAD AFIFAH ALIAS
Hi, Kenal tak siapa budak kecik kat atas ni? COMEL kan kan kan? Apa? Tak kenal? Eeeee aii. Sampainya hati korang tak kenal siapa budak ni. Budak kat atas ni eyfa lah. HAHA. Eh kurus pulak? Yelah. Kecik-kecik aje kecil molek bila dah dewasa jadi besar gedabak. Tu la kuat makan lagi. Siapa suruh? HAHA.

Dulu emak and abah pernah cerita. Masa eyfa kecik-kecik eyfa nak bubuh nama eyfa ada AHMAD kat depan sebab adik beradik eyfa yang lain semua ada Ahmad, Abdul, Mohd. Eyfa je nama simple sangat AFIFAH. Tu yang demand nak letak Ahmad juga kat depan nama tu. Hahahaa. Mak cakap eyfa kecik-kecik dah demand. Kalau tak panggil nama eyfa ada ahmad kat depan, mak cakap mesti eyfa melalak macam orang gila. So, daripada mak penat nak layan kerenah eyfa dia kasi ajelah nama ahmad tu kat eyfa. Baru eyfa diam. HAHA.

Eeee aiii. Kecik-kecik dah nak jadi pengkid ya eyfa ni? HAHA. Apa lah perasaan eyfa agaknya masa kecik-kecik tu sebuk nak nama ahmad. Bila dah besar lebar ni, mak cerita balik rasa macam termalu sendiri. "Macam ni ke perangai time aku time kecik-kecik? Hodoh sungguh perangai" <---- Cakap dalam hati lah kan. Kang cakap kuat-kuat lagi mak lagi beronok-ronok nak membahan eyfa. Huhu.

Kalau lah konon mak letak nama ahmad dalam surat beranak. Mesti nama dalam kad pengenalan eyfa sekarang Ahmad Afifah binti Alias. Tak ke orang pelik, budak ni lelaki ke perempuan ada nama ahmad kat depan. HAHAHA. Eh cop kejap. Dah nama surat beranak mesti la buat time dah lepas beranak tu. Mana boleh nak tukar-tukar ye dak? HAHA. Sengal sungguh~


MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS

8 comments :

nub said...

hy ahmad. hahahaha

EYFAalias said...

HAHA. siot la. kena bahan pulak -.-"

kc kasedah said...

hye saya ahmad kc :)

EYFAalias said...

Ceh. ni lagi sorg ni nk bahan aku. haha

.m y z. said...

hahahah boleh pulak letak ahmad kat depan. grr~ kompem2 orang pelik kalau tgok IC andai kata dulu mak ayah kak eyfa letak nama macam tu :P

EYFAalias said...

hahahahahahaa. tu la. tapi comel apa AHMAD AFIFAH ALIAS? hahahaa.

puteяi ʓαняα said...

hai ahmad..hahaha

Abang Stalker said...

Eyfa,dgr le lagu ahmad.Cri kt youtube.Mmg khas tuk eyfa tu.haha

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com