Sunday, May 29

Tak sangka dapat BE dari Nuffnang. Woah!

Assalamualaikum.

Happy sunday guys =D Tak berjalan ke hari ni? Hehe. Tadi eyfa tergerak hati nak tengok Nuffnang eyfa. Alhamdulillah masa eyfa check kejap tadi tetiba tengok dapat BE baru dari nuffnang. Woah! Rasa macam jakun pulak sebab eyfa jarang dapat BE. 

Maklum lah, trafik tak tip top macam korang. Followers pun baru 2rat lebih. Sob sob sob :(( Hmm. Apa-apa pun eyfa tetap bersyukur dengan apa yang ada sekarang. Thanks korang sebab support blog eyfa =)


Ternyata Nuffnang tak pilih kasih, walaupun eyfa punya blog UV tak sampai 100 pun sehari nuffnang tetap kasi BE kat eyfa. Hehehe. Seronoknyaaaaa ! Tak sia-sia pilih nuffnang. AND eyfa baru check tadi eyfa dah dapat STATUS KEAHLIAN GLITTERATI dari Nuffnang. Lepas ni boleh lah ping entry dekat INNIT. Hehe. Sukanyaaaaaa =D Sayang Nuffnang <3

Tahu tak apa beza kalau kita jadi AHLI GLITTERATI and BUKAN AHLI GLITTERATI? tak tahu? Eyfa pun tak tahu masih cuba nak paham kan. Job tengok bawah ni apa perbezaannya and kita pahamkan sama-sama. Hehehhe. Siapa yang dah pro tu boleh lah share ilmu kat sini nanti okay? =D


WOW! banyak faedahnya bila jadi ahli glitterati ni. Korang juga boleh naikkan trafik dengan ping kan korang punya entry dekat Innit. Hehe. Eyfa pun baru cuba-cuba nak tengok innit ni macam mana? Dorang kata bagus =)

Haaaa. Churpchup korang macam mana? dah dapat earn? Hehe. Siapa belum sign up Churpchurp boleh SIGN UP DEKAT SINI okay? ^.^

KBAI~

16 comments :

shidi shah said...

congrates..
leh la blnjer,
hehe

EYFAalias said...

belanja? haha. boleh je kalau ada rezeki lebih kan. apa salahnya :)

Cik Ezy said...

rezeki2..
tahniah!

chunli said...

gratzz.. :)

EYFAalias said...

thanks ezy :D

EYFAalias said...

Chunli, thankss :D

.m y z. said...

wuhuuu bestnyaaaaaaa. ping entry dekat innit tu macam mana sis?

EYFAalias said...

tak semua blogger boleh ping dekat innit. cuma ahli glitterati nuff aje boleh ping dekat innit.

Hanim Nordin said...

hey, jelesnye dapat income from nuffnang. :P

EYFAalias said...

jangan risau. hari ni rezeki eyfa. esuk lusa rezeki hanim pulak. siapa tahu ? :)

ArulchelseA said...

aku UV 120 sehari tk dpt BE pun..ni yg jeles ni..kih kih kih kih kih...

EYFAalias said...

HAHAHAHHAA. esuk lusa dapat lah tu :d

kAmi dAn mEreKa said...

tahniah2! pasni mesti banyak lagi dapat, :)

EYFAalias said...

terima kasihhh :D hehehee. takde la. tgk la kalau ada rezeki :p

Ninie Dora said...

eyfa tumpang tanya, ninie da dpt status keahlian glitterati nuff tp x brape nak fhm laa ape bnde 2.. hehehehe

EYFAalias said...

ninie, glitterati ni kalau ninie dapat BE miminum nuff akan bagi 25sen. kalau bukan glitterati nuff akan bagi 15sen minimum.

Then ahli glitterati boleh join innit. innit ni boleh up kan lagi trafik ninie :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com