Saturday, May 14

i love STALKER yaw!

Hai hai.

Korang semua ada account Facebook kan? Ceh ! Tak canggih lah kalau tak ada Facebook kan? Makcik sebelah rumah eyfa pun ada facebook weh. HAHA. Kalau ada account Facebook meh CLICK SINI dulu untu vote eyfa untuk Badroom Story Contest =)



Okay kebanyakkan dari korang yang ada facebook account ni mesti suka STALKER kan kan kan? Haaa. Tu dah angguk-angguk kepala tu. Betul lah tu. Mengaku ajelah. Tengok ABANG STALKER ni dah terang-terang dia mengaku dia stalker. Dah nick name pun ABANG STALKER. Haha. Sorry bang. Joke only okay? :) Yang duk geleng-geleng tu jangan tipu laaa. Mesti korang pernah stalker jugak. Haha.

Ehem-ehem. Sebut pasal stalker ni sebenarnya tadi eyfa ada baca satu entry pasal stakler [ RUJUK SINI untk lebih lanjut] and tu lah timbulnya idea nak buat entry pasal stalker. Huhu. Apa-apa pun jom layan lagu ni dulu =)


Best kan kan kan lagu ni? HAHA. Eyfa stalker profile budak-budak yang eyfa tak suka. Tangan ni tak reti duduk diam mesti nak stalk aje kejanya. HAHA. Profile ex-ex eyfa pun eyfa suka stalk. Nak tengok perkembangan mereka. Bahagia ke tak. Last-last diri sendiri yang sakit hati. HAHA. Sakit hati and menyampah-menyampah pun eyfa still duk stalker profile dorang. HAHA. Cari penyakit. Padan muka diri sendiri. Siapa suruh stalker? HAHA.

Okay dah dengar lagu kat atas ni tadi? Sekarang korang dengar lagu ni pulak. HEHE.



HAHA. Style kan? Macam berbalas pantun lah pulak. Dah main balas-balas. Hehe. Btw, suara mereka-mereka ni boleh tahan juga kan? Huhu. BEST BEST besttt~ Apa-apa pun yang penting eyfa memang suka stalker. Tak di nafikan. Mak eyfa cakap tak baik menipu. Terus-terang aje. I LOVE STAKLER. Haha =D


8 comments :

akmadablueberry said...

alamak..penah juga jd stalker..
[malu malu..wink2]

~blogwalking~

EYFAalias said...

hehehehehe. takpe. jangan malu. semua org penah stalk. ehhehehe :p

Akulah Pak Lan said...

<----serius dia ni tak pernah stalk (jari cross kat belakang)

EYFAalias said...

hahaha. konon tak pernah :p

blackroses said...

jenjalan dan follow sini..

EYFAalias said...

thanks sudi follow :)

Abang Stalker said...

do u love abg stalker?haha :P

Ikhwan said...

Kalau silent reader kategori stalker juga ke?

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com