Wednesday, May 25

Header percuma dari KYLA

Assalamualaikum.

Tadi masa duk selongkar-selongkar ping dekat SB terjumpa satu blog ni. Dia offer untuk buat header free. Eyfa pun dengan pantas nya mengeklik entry tersebut untuk mengetahui lebih lanjut. HAHA. Kalau nak header free jugak korang boleh CLICK SINI.

Tapi eyfa tak tahu sampai bila lah dia nak offer ni. Baik korang cepat. Hehe. Eyfa punya header dah siap dah. Thanks KYLA. Korang nak tengok header yang Kyla buat? Jom tengok......

*




*




*




*




*




*




*

*

CUTE KAN? Mesti korang jeles ! HAHA. Seronoknyaa. Nanti tunggu eyfa buhsan dengan header yang eyfa buat nanti eyfa bubuh header yang Kyla buat pulak okay? Terima kasih daun keladi, laki kali Kyla tolong buatkan lagi eh? HAHA. KBAI~

P/S : JOM TERJAH BLOG KYLA BERJEMAAH =)

16 comments :

Kyla Bebo Loyy said...

heche :) thanks yea .

EYFAalias said...

THANKS kat kyla juga :)

Cik Ezy said...

comel!
=)

EYFAalias said...

hehehee. memang comel :D

rara pinkmafia said...

ewahhh comeinya....

EYFAalias said...

hehehee. comel kn kn kn. :)

cik ayin said...

comel je :)

EYFAalias said...

hehehee. macih :)

ArulchelseA said...

cantik2...hehe...buat sy punya satu...

EYFAalias said...

suruh kyla buatkan. hehehe :D

Mrs. Farhan said...

Eyfa, siyes comellllll. nak jugakkkk!!!

.m y z. said...

bestnya. asyik dapat benda free je. header free. doodle free. hahaha. ni ayat org jeles. kenapa header tu comel sangatttttttttttttttt =.=

EYFAalias said...

Mrs. Farhan. pergi terjah blog kyla. mana tahu dapat header jugak :D

EYFAalias said...

Myz. Ziema , hahahhaa. memang saje nk bagi jeles. hehee. menjadi ke? jeles ke ? :p

Mrs. Farhan said...

Dah x dapat dah. dia dah tutp. sobs. =(

EYFAalias said...

ehhehhe. cuba lain kali :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com