Tuesday, May 17

You should watch : PRIEST


Assalamualaikum. Korang dah tengok cerita PRIEST ? Kalau belum tengok baik korang pergi tengok sebab cerita ni super duper besttttt ! HAHA. Tak rugi RM14 tengok cerita ni. RM14? Memang mahal sebab tengok kat Pavilion kan? Huhu. Lepas ni nak tunggu cerita NUR KASIH and TRANSFOMER pulak. Jom jom siapa nak tengok sama-sama? Hehe. 


Tadi eyfa tengok cerita PRIEST ni dengan kawan eyfa, Farid Abdul. Tadi eyfa tunggu dia 2 jam lebih kat sana. -______-" Huh! Rasa macam nak meninggal aje tunggu dia lama-lama kat sana. Eyfa dah menyirap tadi eyfa message Farid cakap "Farid nanti kau sampai pavi tolong kebumikan aku sebab aku rasa macam nak meninggal dah tunggu kau punya lama" Oh ya ! Jangan ambil serius kami bergurau memang cengini rupa. Hehe. Okay masa untuk berhibur sudah tamat. Sekarang masuk waktu untuk study untuk last paper Pengajian Malaysia khamis ni. Wish me luck guys =)

12 comments :

Cik Embun said...

nak tgk nurkasih jugak...

EYFAalias said...

jom tgk sesama :D

Muhammad Helmi said...

dari blog cik angin...

http://helmyunus.blogspot.com/

EYFAalias said...

thanks sudi singgah :D

kim heeruul said...

mcm assasin creeds jer..

style gak..^^

Ily Amer said...

eyfa , ily pun bawu tengok priest semalam . best gilerr okayyyyyyyy :) thumbs up lahh . rase acam kalau tengok 4 5 kali pun tak bosan kot . hehehe . memang wajib promote lahh kann . n btw , layout blog eyfa y bawu macam buatkan image rock eyfa hilang . hehe . ayu gitu .

EYFAalias said...

@KIM Heeruul, memang style :D

Cik Miera said...

dh tgk.. hmm boleh layan la. hihi..tiket mmg mahal kan.. huhu...
jgn lupa pirates of caribbean... best....!!!

EYFAalias said...

@cehh. ily tgk movie tak ajak. ahahhaa. erkkk. eyfa rock eh? ahahhahaa. malu la :p kat sini kena bajet cute2 sikit :p

EYFAalias said...

@Miera. keluar sekali dengan nur kasih kan ? woah! banyaknya cerita nak tgk. huhuhu

kc kasedah said...

kau beli rantai segitiga tu kat cotton on eh? nakkkkk! T_T

EYFAalias said...

a'ah kat cotton on tapi ni adik aku punya. aku pinjam je. ahahaha

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com