Monday, May 9

Extra cash from your website

Assalamualaikum.

Selain daripada Nuffnang and Advertlets ada lagi cara lain untuk korang dapatkan income lebih dari website korang. Nak tahu macam mana? Hehehe. tapi sebenarnya Eyfa pun tak tahu sangat. Baru aje cuba-cuba try test power. Hehe.



Eyfa ada join Affiliate Program yang mana mereka akan bagi $3 kepada yang baru sign up and $0.05 per click. So, yang baru sign up macam eyfa ni, kira korang akan dapat $3 lah sebagai bonus signup. Siapa yang dah join program ni? Eyfa nak tahu sama ada program ni bagus or tidak? Eyfa still baru kat sini so, saje nak try semua benda., Ngeh ngeh ngeh.

By the way siapa yang nak sign up boleh sign up kat SINI =)



MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS  

10 comments :

Ashraf Latif said...

btol2 ke dorang bayar? by apa paypal? or cheque?

EYFAalias said...

Cheque, paybal, moneybookers and bank/wire transfer.

Hm itu eyfa tak tahu. itu lah tadi eyfa tny? sbb eyfa pun baru guna ni :)

Amira Chan said...

niceee blog
tinggal jejeka disini.
:D
hit me back

EYFAalias said...

thanks amira :)

Cik Miera said...

oh penah dengar jugak pasal mende ni.. tp cuma xsure la.. kalau pasang ni, nuffnang xtukar status kite kan?

EYFAalias said...

entah lah cik miera. eyfa pn baru lagu dlm dunia blogger ni. tak tahu sgt. nanti eyfa try tny org :)

syafeeqa said...

ouhh yke..

huhu.. semoga kita sesama memperolehi keuntungan bersama ')

EYFAalias said...

ya, mudah-mudahan. sama2 la kite :)

rara pinkmafia said...

heheheheh nk join jugak lah.mcm besh je... =)

EYFAalias said...

meh meh join. hehe,

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com