Monday, May 2

SAGMEN >> IISSHHHKKK..!! AKU NAK HEADER BARU

Photobucket

Yay. Ada pun segmen macam ni. Dah lama carik oh. HAHA. Thanks to Wancikgumuzik sebab buat segmen ni. Walaupun tak tentu menang lagi nak thanks juga dulu. Hehehhe. Okay macam biasa lah, mesti ada syarat kan ? Ni syarat-syarat dia :

Syarat- syarat penyertaan

  1. Terbukak kepada sape2 yg nak header baru sahaja
  2. Follow blog cikgu dulu eek...
  3. Wajib buat satu entri dan wajib masukkan banner sagmen ke dalam entri (SILA COPY KOD HTML)
  4. Tajuk entri ialah "SAGMEN >> IISSHHHKKK..!! AKU NAK HEADER BARU"
  5. Tag 2 org kawan cukup lah dan bgtaw laa mereka yerr..
  6. Cerita dlm entri kenape korang nak header baru..
  7. Make sure tunggalkan link entri di ruangan komen
  8. Done..!!
CIKGU CIKGU, eyfa dah follow Cikgu dah. Ngeh ngeh ngeh. Banner pun dah letak dah =)

Cerita kenapa nak header baru? Buat karangan boleh tak? HAHA. Joke joke. Okay. Eyfa nak header baru sebab eyfa nak tukar header yang lama ni. Lagi pun eyfa TAK RETI BUAT HEADER. Sob sob sob. Header kat atas ni pun tempah kat orang suruh buat. Kalau tak, tak ada lah header kat blog eyfa ni. Kalau nak tempah selalu pun eyfa bukan berduit sangat. STUDENT lah kata kan. Paham-paham aje lah kan. Wuuuu. Kesian kan kan kan? HAHA. BANNER? Banner apa ntah lagi. Satu apa pun tak ada. Sadis sungguh lah blog eyfa ni. Blog org lain semua ada header and banner gempak-gempak. blog eyfa takde pun. Sedih ni. Uwaaaa -________-" and and and.....eyfa tengok header Cikgu buat semua gempak-gempak dan lawa-lawa. Maunya eyfa xnak? Tolak tuah lah kalau tak rebut peluang ni. Hehe. Kalau tak menang terpaksa lah guna header ni sampai bersawang. Hehehehe =D

Siapa nak header baru, meh join contest ni. Banyak hadiah yang menanti korang. Tapi hadiah tempat pertama eyfa dah cop dulu lah. HAHAHAHA. (Ceh! bajet-bajet boleh menang je aku nih) Korang amek la hadiah tempat ke dua or ketiga okay? Sagu hati pun ada. ^_^


Eyfa tag dekat Tukang Urut Tradisional and Nurul Mohamad




MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS

4 comments :

mcm ni lah said...

mmg nak tukau header baru,. nti ada masa sy akan join segmen ni

EYFAalias said...

jom jom join. tapi eyfa dah cop tempat pertama tau. awak amik la tempat ke dua. ngeh ngeh ngeh. Gurau jeee. Jangan sentap :p

wan_cikgumuzik said...

terima kasih kerana mentertai sagmen ini... kita tggu di hari keputusannya ok.. insyaallahhhh...

EYFAalias said...

sama-sama cikgu :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com