Monday, May 2

Mengidam nak makan Ayam Penyet

Hai korang, dah lunch ke? Eyfa belum lunch lagi. Lapar....Lapar....Lapar......!! Argh. Tadi jalan-jalan tengok blog kawan-kawan yang lain. Terbaca pasal si KC Kasedah ni makan Ayam Penyet. Tetiba perut eyfa mengeluarkan bunyi-bunyi aneh. Huhu. Dan macam ada konsert Mentor dah dalam perut eyfa ni. Lapar punya pasal. 

Korang pernah makan Ayam Penyet tak ? Sedappppppppp tak terhingga Ayam Penyet ni. First time eyfa makan masa turun JB hari tu lepak-lepak kawan ajak makan ayam penyet. Memula ingatkan apa kebenda lah ayam penyet ni ? Bila dah makan. Perghhhhhh ! Sumpah rasa macam nak mintak tambah lagi satu pinggan beb ! HAHAHA. 

Haaaaa. Ni lah Ayam Penyet. Dia punya sambal, kalau siapa-siapa tak boleh makan pedas jangan lah korang makan, karang asik lah ke toilet sehari suntuk. HAHA. TAPI kalau yang suka makan pedas macam eyfa ni, memang tak lut sambal dia. Siap mintak tambah weh ! HAHAHAA.

LAPAR LAH! Siapa nak teman eyfa pergi WM makan Ayam Penyet? Please please ! Err. Korang tahu tak WM tu apa ? Wangsa Maju la. Heheh. Eyfa segan lah nak pergi makan sorang-sorang sebab nanti kantoi lah eyfa pelahab bab makan-makan ni. Kalau ada orang teman boleh la cover line dengan cemerlang. HEHEHE =P

Taip punya taip air liur dah menjejes dah. Huhu. Okay lah. Nak pergi selongkar dapur jap kot-kot ada Ayam Penyet ke kan. HAHA. 

BYE~

MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS

5 comments :

Misshy Innz said...

ayam penyet AP kat sri gombak sedap ! ;)

EYFAalias said...

Sri Gombak ? tak pernah dtg sana lagi. Selalu kt wangsa maju and klcc je :)

kc kasedah said...

keh keh keh! aku makan lagi harini!

EYFAalias said...

kau saje buat aku jeles kan ? siot la.

Abang Stalker said...

nk ayam dara,x nk ayam penyet!hahaha..

ble mkn ayam dara r berdara2 je :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com