Thursday, May 19

ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA ..


ANDAI KEKASIH KU DIKEBAS ORANG .. APA YANG AKAN AKU BUAT PADA MASA ITU JUGA ?
Okay ! Situasi di atas pernah terjadi dekat eyfa sebenarnya. HAHA. So, Jom kite tengok apa yang eyfa buat bila dapat tahu kekasih hati di kebas orang. Hehe. eh COP! Nak join ? CLICK SINI

LOKASI : LRT SETIAWANGSA

PERTAMA sekali masa eyfa dapat tahu BF eyfa kena kebas. Eyfa call dia ajak jumpa. TAPI dia tak nak ntah pasal apa ntah. Lepas tu eyfa ugut dia. Konon-konon nak bunuh diri. Nak jumpa punya pasal. HAHA. Lepas tu dia datang sebab takut jadi apa-apa kat eyfa. Time tu memang eyfa rasa MARAH gila and rasa macam nak bunuh aje dia -.-"

Bila dah jumpa, dia tengah msg dgn siapa ntah. Eyfa terus rampas HP dia dan masukkan dalam pant**s. Supaya dia xleh amek. HAHA. Lepas tu eyfa akan tanya dia betul ke dia dah ada yang lain? Dia mengaku. Lepas tu eyfa tanya kenapa? Then dia cakap "tak tahu". Alasan dia eyfa suka marah-marah.

Disebabkan first time orang buat macam ni kat eyfa, eyfa xboleh nak kawal perasaan dah. Masa tu eyfa siap bawa MANGGA tu nak hempok kepala dia. Eee aii. Tapi sabar jelah. Nasib baik iman kuat lagi masa tu. Magga tu simpan aje dalam poket. Then, eyfa tarik baju dia then tumbuk and lempang muka dia sekuat hati walaupun eyfa rasa macam xkuat sgt. HAHA. Maklum la menggigil bila marah yg terlampau sgt. Banyak kali jugak eyfa tarik baju dia sampai baju dia koyak. Lepas tu dia dah tak tahan dia nak naik tangan dekat eyfa. Eyfa pandang muka dia, suruh dia tampar je kuat-kuat sampai meninggal. Baru puas hati dia.

Tapi dia tak berani. HAHA. Lepas tu eyfa taknak banyak cerita. Dah orang sekeliling pandang eyfa duk menangis-nangis sambil marah dia. Eyfa pun mintak DUIT-DUIT eyfa yang dia pinjam and guna. FYI. BF eyfa ni jenis tak berduit. Kata erti lain makan duit perempuan! Lepas tu dia ckp tak ada duit nak ganti. Eyfa pun hangin lah satu badan. Padan muka dia kena maki hamun dengan eyfa kaw-kaw punya depan org ramai! Sampai dia menangis sebab eyfa hina dia macam tu sekali.

Nasib lah kan. Then tak sampai hati punya pasal (padahal syg lagi tu) eyfa ckp eyfa kasi waktu, bagi duit tu esuk. Then esuknya jumpa dia ganti semua duit eyfa and eyfa pulangkan hp dia yang eyfa kebas tu. Then BREAK-UP!

SUMPAH rasa puas hati bila dapat belasah and kasi dia rasa terhina. Eyfa dah kasi dia everything. Makan minum pn eyfa tanggung. Ini dia balas. SILAP ORANG LA KALAU EYFA NAK LEPASKAN MACAM TU AJE.

12 comments :

onieshazwani said...

lupa nak buat dekat adi macm ni,HAHA HAHA

EYFAalias said...

hahahahahaa. serius puas hati weh!

Cik Cempaka said...

gila ganas...

klu dodol tuk eifa tak cukup perisa doyan, abih ler kite kena tarik baju sampai koyak :(

EYFAalias said...

hahahahaa. itu sebab dah marah sangat tu pasal lah. hehee. ala kalau kat CC nak jentik pn xsampai hati :D

.m y z. said...

fuhyooo serious dasyat gila! dah macam drama tv dah. haha.

EYFAalias said...

cehhh. perli ni. hahaha

MyraAyreen ^^ said...

memang bebetul suke marah lah ni . hehehhee

datang jenguk dari segmen abang Ben ,

EYFAalias said...

kalau dh buat salah mmg la eyfa marah. xkn la nak sanjung. huhu

kc kasedah said...

aku pun penah buat benda yg sama.

jyeahh!

EYFAalias said...

boleh geng! ahahhaaa

zacky ~786~ said...

uih ganas yerr.. ~ pengsan :P

EYFAalias said...

haha. padan muka. siapa suh buat taik. haha

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com