Tuesday, May 31

Aku nak bunuh diri. Tolong jangan halang aku :((

Assalamualaikum.

Semalam dah seronok sebab dah nak dapat Pinjaman MARA. Hari ni sedih pulak sebab result exam dah keluar. Erghhh! Serius rasa tension and rasa mcm nak bunuh diri. Tolong lah sesiapa tolong bunuh eyfa? HAHHAA.

)!@$%&**()(%R#$@##*((**&(@~!{"}|*& Haaaaa. Kan dah kena mencarut ! Padan lah muka kau eyfa, nasib baik carry mark tinggi okay lah jugak result. Kalau carry mark tak tinggi hari tu. Mau failed semua subject kalau nak harap final je.

Malas nak memekak banyak-banyak. Hari ni taknak MAKAN SEHARI (padahal tengah puasa sebab tu xnak makan). Huhhh. Kalau lepas ni eyfa tak update-update blog maknanya eyfa dah....................

BUNUH DIRI ! ! ! Hahahahaha (macam berani je!) tolong jangan halang eyfa okay. Sob sob sob :((
KBAI~

P/S : Bukan tak bersyukur dengan result ni cuma tak puas hati dengan diri sendiri je :(

13 comments :

Lieyda said...

laa knpa pulak? tahniah sb dpt pinjaman mara ;) mcm mne nk apply?

EYFAalias said...

eyfa apply under kolej syg. ehehe

munirah said...

ala..takut la plak nak tahu reslt exam bulan depan...

eyfa ok lagi sbb carrymark tingi2.. munirah lgsg tak tahu carrymark dpt bape..lagi seram..

EYFAalias said...

okay apanya. satu A je! lain semua B :((

.m y z. said...

ISH TAK BAIK CAKAP MACAM TU. GRRR~ ;PP

EYFAalias said...

gurau jeee. hahaa

holaulala said...

singgah jap:PP

Cik Ezy said...

jgn tejon bangunan..
tejon atas tilam xpe..
ekeke..

sabo ye awk..
=)

kAmi dAn mEreKa said...

tak pe,

pasni cuba lagi,

mesti leh sukses punya lah!!

resulut kite pon tak bpe elok, sob2

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

hey efa. cm na u bt banner? boleh ajr ?
* sorry cari kotak chat tak jumpa :)

http://pinkydorky.blogspot.com/

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

header tu ? hmm smlm tengah bengang sbb PS tak boleh guna. tu yg simple ja.
Banner tu bt pakai Pscape ? cm na? ajar la. pas tu code tu mna dpt ? cara nak pasang cm na ?

Ini Kisah Tia said...

wah ! dah nak dapat pinjaman lerr ;)

.m y z. said...

ehh senyap dah? dah tak update ke? hehe ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com