Monday, May 2

SYEDGRAPHIX FOLLOWERS BLOG REVIEW

Okay, sempena cuti Hari Buruh ni eyfa nak join segmen Encik Syed. (Errr. Apa kene mengena Hari Buruh dengan segmen ni?) HAHA. Okay segmen ni segmen SYEDGRAPHIX FOLLOWERS BLOG REVIEW. Nk join ada syarat-syarat dia. Tapi syarat-syarat dia simple aje lah. Tak pening kepala pun. Hehehe.

  1. Follow blog SYEDGRAPHIX
  2. Buat satu post tajuk "SyedGraphiX FOLLOWERS BLOG REVIEW
  3. Sebab ape korang nak join ni?
  4. Bagitau skit kat aku ape yg best and tak best nya pasal blog aku ni.. tiada limit perkataan. HAHA. ikut la korang nak cakap smpai lebam skalipun.
Eyfa join segmen ni SEBAB eyfa masih baru kat sini, so tak tahu sangat apa yang perlu ada and apa yang tak perlu ada dalam blog ni. So, nak mintak lah pendapat and tips dari Encik Syed tentang blog eyfa ni. And lepas tu boleh lah juga eyfa improve apa yang patut kan? HEHE. Yelah bak kata pepatah "saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan" =p Errr, itu pepatah ke simpulan bahasa ke apa? HAHA. Hamtaro jelah.

Okay yang best pasal blog Encik Syed, blognya simple tak serabut kepala otak nak view. Sesetengah blog tu ada benda-benda terbang lah. Salji-salji lah apa lah, dah macam masuk london ada salji bagai. HEHE. Rasa macam susah aje nak view kan? Plus serabut. Huhu. Yang tak best pulak blog Encik Syed tutorial sikit sangat. Buat lah banyak-banyak sikit. HAHA. Kite pun nak gak blog cantik macam blog diaa jugak. Huhuhu.

Okay dah !
Macam biasa la der. Kalau nak join CLICK SINI okay?

4 comments :

Syuk Ry said...

gud luck mnyertai contest ni..
film review : THE ROOMMATE

EYFAalias said...

thanks Syuk. jom lah join :)

Sya Isya said...

macam best jer..nak join juga lah

EYFAalias said...

sya, jom jom join. Di alu-alukan :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com