Friday, May 20

Hoorayyyy! Cuti sem dah bermula.

Hoorayyy! Seronoknya lah cuti sem dah start. Seronok lah sangat baru sehari cuti dah PETAK dah eyfa duk rumah tanpa aktiviti. Erghh! Bosan bosan bosan!


SEBULAN cuti nak buat apa ni? duduk rumah sampai otak beku? HAHA. Nak kerja part time rasa macam susah aje nak dapat sebab sebulan aje kan. Adoi. 

KORANG siapa duk KL jom lah hangout dengan eyfa. Tengok movie ke? Main roller blade dekat Bukit Bintang ke? Jalan-jalan ke? Main bowling ke? Eyfa xde kawan nak kua. Sian en en en? Hahaha. Kawan-kawan eyfa masing-masing busy. Tak pun tak ada duit nak keluar. BOSAN nya lah !!

Nak ajak kawan perempuan jangan harap la mesti nak berkepit dengan BF je 24jam. BOSAN ! Eyfa rasa macam nak turun Melaka lah. Lepak sana. Jalan-jalan cari boyfriend. OPSSSY! Heeee =D

Hmmm. Harap-harap cepat lah habis sebulan. Tak sabar nak masuk kolej membusykan diri. Duduk rumah sangat boring okay ! =(


6 comments :

rara pinkmafia said...

okay,kalo eyfa banje akk ok je =)

EYFAalias said...

eyfa banje rara bayar? cantik?

Cik Cempaka said...

dodol dah maksak...:)

klo tak cukup perisa, gitau ek

EYFAalias said...

okay jap nak tgk. heee :D

meaw said...

ops,gatai naaaaa nak crik boipren :P

EYFAalias said...

@meaw

ehemm. mesti. itu wajib :p

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com