Saturday, May 14

Contest Blog Paling Comel


Hai. Rasa macam dah lama tak join contest kat blog ni. Heeeee =D Today eyfa nak join CONTEST BLOG PALING COMEL walaupun blog eyfa tak lah secomel tuan yang menganjurkan contest ni. HAHA. Macam biasa nak join mesti ada syarat kan ? Jom kite tengok syarat-syaratnya :)

Syarat-syarat Pernyertaan :
  1. Mesti ada blog .
  2. Mesti wajib follow blog ini .
  3. Tuliskan satu entry bertajuk Contest Blog Paling Comel bersetakan gambar dibwah .
  4. Lepas dah buat entry terus comment ke entry ini .
  5. Tag 3 rakan anda pastikan dorang tahu .
Di sebabkan tetiba blogspot ada masalah tadi. susah nak tag orang. Huhu. So, siapa nak join boleh CLICK SINI okay? JOM LAH JOIN RAMAI-RAMAI !! =)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com