Thursday, May 19

Tak sia-sia mandi air bunga. HAHA.

Okay firstly nak gelak dulu boleh tak? Gembira sangat ni. Jom gelak sama-sama jom . 1 2 3 ! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHA. You know what? Hari ni eyfa happy sangat weh. Sebab apa? Cuba tengok bawah ni......


Haaaa. Nampak tak? Nampak tak? Hehehe. Iskkk. Apa? Tak nampak? Eee aii. Macam mana boleh xnampak? Huhu. Kat atas tu tulis eyfa adalah PESERTA BERTUAH untuk BLOGLISTS CIK CEMPAKA. Ya Allah. TERKEZUTNYA ! Huhu. Happy gila eyfa bila CC suruh eyfa jenguk blog dia. Memula ingatkan ada entry baru nak suruh terjah sebab eyfa memang suka baca entry-entry CC ni. Sekali usha.....JENG ! JENG! JENG! Eyfa dapat jadi peserta bertuah untuk Bloglists CC kite. Eeeee aii... Gembiranya hati tak terkata.


First time ni dapat jadi peserta bertuah. Sebelum ni mana pernah. Sejak dari sekolah lagi. Asik tak bertuah je. HAHA. Tak sia-sia eyfa mandi air bunga semata-mata nak bertuah punya pasal. Hik hik hik! Merepek lah. Mana ada mandi air bunga lah. Gurau je. Tak ada kerja pulak nak mandi bunga kan? Huhuhuhu. Apa-apa pun eyfa happy sangat-sangat hari ni. First sebab dah habis exam and second sebab jadi peserta bertuah. Hoorayyyy!!  Cewonokzz nyew titiew <<----- Macam mana boleh sesat ayat rempit ni? haha. 

Thanks CIK CEMPAKA kerana merialisasikan impian eyfa untuk menjadi BERTUAH. Hahaha. Thank you so much CC !! =) Kiss sikit. Muah muah! Hak hak hak =D

Okay okay. Hujan dan petir tengah berkumandang ni. Takutt pulak nak on lappy lama-lama.
Chow dulu.
KBAI.

14 comments :

Shafika Syuhada Rosli said...

congratezzz .. <3

EYFAalias said...

hehehee. thankss =)

shafinaz (: said...

Syok letteww , hahah jealous nieh :P

EYFAalias said...

hahahaha. syok syokk! jangan la jeles. isk :p

Cik Cempaka said...

OOooo..patut la banyak bunga yang ilang...dia buat mandi rupanya...

mana amik template bunga2 pink nie..comeiii...nak jugak..
nak yang sama boleh tak? baru lah blog sehati sejiwa...hihi, boleh ke :)

EYFAalias said...

hehhehe. tu la. habis semua bunga eyfa amek buat mandi. ehhee. boleh boleh. amek la. ta kesah pn :)

Cik Cempaka said...

kat mana nak amik? bg la link dia...x sabaq dah ni..ada bunga2 warna lain tak? :) overxcited

EYFAalias said...

cuba tgk sini. ada ber kenan x.

http://img.phombo.com/img1/photocombo/6872/cache/5ac34dba-1__display.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3582/3413077928_1c55a2440c.jpg

http://img.phombo.com/img1/photocombo/6872/cache/1ms_graphic_mini_flowers_pink_layouts0318__display.jpg

http://lh4.ggpht.com/_AxmMJaX5hpo/SnB8cpoRukI/AAAAAAAAE9s/yUDmiSUCCwQ/pink-flower-background2.jpg

http://lh5.ggpht.com/_AxmMJaX5hpo/SfdW-UwoVSI/AAAAAAAACNo/VIQ0LKE4B2Y/BELLY_BUTTON_BABIES_%288%29%5B1%5D.jpg

Err jap. ni semua warna pink. CC nak warna apa? huhu.

tak pun awak cari kat sini.

http://www.backgrounddiva.com/wallpaper/category/desktop-wallpaper/flower-desktop-wallpaper

Cik Cempaka said...

yezza...thank u yumk..

muah muah..

EYFAalias said...

hehehehe. welcome dear.

.m y z. said...

ahha ziema singgah blog ni from blog CC lah. aw aww bestnya!! hee~ diri ini tak pernah bertuah kalau masuk apa-apa. haha.

EYFAalias said...

hehhee. takpe. lain kali bertuah la tu :D

Aifa Afiqah Sulaiman said...

eyfa sangat bertuah! =)

EYFAalias said...

terima kasihh :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com