Sunday, May 8

Jom lah join BLOGLIST Cik Cempaka

Woah!  Cik Cempaka kite buat segmen. Mesti join sebab PESERTA BERTUAH akan dapat doodle dari Cik Cempaka =)  Doodle Cik Cempaka kite buat comel weh. Seronoknyaaa ! Tapi kan eyfa sejak dari sekolah tak pernah pun dapat jadi peserta bertuah. Ntah apa bala ntah melekat kat eyfa ni haa. Nak kena mandi bunga lepas ni biar Cik Cempaka kasi eyfa jadi peserta bertuah. HAHA. Tapi takpe lah. Kalau tak bertuah pun eyfa nak join bloglist CIK CEMPAKA. Korang pun jom lah join ramai-ramai =)


Okay. Siapa-siapa nak join senang aje. Tengok terma dan syarat di bawah ni :


  1. Curi HEADER budak nakal kat atas ni. Paste dalam entry korang.
  2. Buat satu entry simple.
  3. Beri pandangan pada Blog Cik Cempaka
  4. dan hantar link korang kat blog Cik Cempaka sebelum/pada 30 Mei 2011
Meh sini nak sangat kena kritik eh ? Meh eyfa kasi kritik kaw-kaw! Jangan nangis pulak Cik Cempaka? Hahah. Joke joke joke ! Okay bagi eyfa blog Cik Cempaka ni simple aje. Tak berat and senang nak view and godek-godek semua entry Cik Cempaka. Blog Cik Cempaka juga best! Entry-entry Cik Cempaka kebanyakkan semua buat eyfa sengeh sorang-sorang depan Lappy ni. Huhu. Btw, Cik Cempaka nak exam kan? Eyfa wish a big luck for you okay =)


MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS

2 comments :

Cik Cempaka said...

Hai eyfa

Thanks join.

sebenarnya kalau mampu nak jer bagi doodle tuk semua yang join
Tu pun kalau ada masa n idea lah

Tengoklah camner namti
Ciannnn, tak pernah bertuah ek ^^

EYFAalias said...

hehehe. No big deal Cik Cempaka =)
tu lah pasal. dari dulu lg oh. ta tahu la apesal -.-"

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com