Monday, May 2

Nak belajar buat doodle :(

Hai hai, 

Selamat hari Isnin. Korang ni dah bangun tido ke belum ni ? Hahaha. Eyfa nak cita satu benda menarik ni. Sejak dua menjak tiga menjak ni, eyfa selalu nampak orang guna "doodle" buat default facebook and blog. Eeeeeeee. Geramnya. Comel-comel pulak tu. Eyfa nak jugakkkkkkkkkkkk. Errr. tapi betul ke nama benda comel tu doodle? Eyfa main taram je tengok org panggil doodle eyfa pun panggil la doodle. hahaha.

Macam mana nak buat doodle ni? Ada guna software apa-apa ke eh ? Teringin nak belajar buat sebab comel-comel je semua doodle tu. Rasa macam nak geget-geget ! Huhuhu.

Tadi eyfa ada budak satu blog ni. Blog dia penuh dengan doodle. Entry-entry dia comel-comel. Seronok baca =) Tak boring pun. Eyfa baca entry dia eyfa sengeh sorang-sorang sebab dah layan sangat en baca blog dia. Huhuhu.

Nak tahu tak siapa empunya blog yang comel tu ? Jeng jeng jengggg. HAHA. Bajet-bajet surprise pulak en. Okay okay ! Empunya blog ni Cik Cempaka Biru. Jemput lah singgah kat http://sicempakabiru.blogspot.com. Kalau dah singgah mesti rasa macam nak singgah lagi. BETUL, TAK TIPUUUU. 

Cik Cempaka :)
Tengok atas niiiiii. COMEL kan kan kan? Cik Cempaka sorry kite curik doodle awak. TERcuri. Tak sengaja. Sorryyyyyy. Jangan marah, kalau marah esuk kite delete. Wuuuuuu -___-"

12 comments :

Cik Cempaka said...

oooo..curik ek..

nak kene babap nie..

Jap eh nak gie beli rotan dulu =)

anyway thanks sbb sudi wat entry ni..

really appreciate that

Nanti pas exam bleh la kite wat entry baru..datang tuu..hihi

EYFAalias said...

HAHAHA. tak sengaja. mintak maap. mintak ampun. no big deal la Cik Cempaka. Kite buat sebab kite geram tgk blog awak. huhu. Btw, Takziah pasal ayah awk n nenek awak :(

Mrs. Farhan said...

Kantoi curik doodle org. Hehhehe. Setahu saya diorg lukis doodle guna photoshop. Kalo diorg guna paint, msti diorg pakai tablet pen tu, supaya lukisan smooth je. Tu yg saya tahu la. X tahu la Cik Cempaka Biru ni guna apa. Hehhehe.

Angah's blog said...

angah pun nak belajar buat doodle..

EYFAalias said...

MRS. FARHAN ala kite curik berizin. hehehee. tak sengaja lagi pn. hehe

EYFAalias said...

ANGAH sama2 lah kite belajar ya? ehehe

Mrs. Farhan said...

hahhaha. xpe, di maafkan. hehehhe. eyfa cepat la buat doodle. nak tgk. =)

EYFAalias said...

sabau ler. tangan eyfa dh la ta bedung. lain yg nk lukis lain yg jd. ahhaa

Mrs. Farhan said...

laa, nape x bedung??

Mrs. Farhan said...

pegi bedung skrg. hehehe =)

Cik Ezy said...

gne paint..
gne photoshop..
buat doodle..
hee

Abang Stalker said...

abg nk dodol..cmne nk bt dodol?bkn dudels tau. :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com