Wednesday, May 4

Happy Hour at Starbucks

Hai kawan-kawan. Apa khabar? Dah balik kerja ke? Ngeh ngeh ngeh =D



Ni nak cerita ni korang tahu tak Starbuck's ada buat Happy Hour. Err. Happy Hour tu apa? Okay. Meh eyfa terangkan. Happy Hour ni start dari pukul 5pm until 7pm. Yang mana korang boleh beli apa-apa jenis  Frappuccino® Blended Beverage dengan separuh harga. WOW! Bayangkan harga biasa yang besar tu RM15 kalau separuh harga dapat berapa RM? Jimat kan? Hehehe. Eyfa dapat tahu daripada kawan baik eyfa, dia manager dekat Starbucks SP, Kedah. Happy Hour ni tamat pada 06/05/2011. So cepat-cepat ! Siapa yang suka minum blended coffee boleh la serbu mana-mana branch Starbucks berdekatan okay. Tadi eyfa baru beli Java Chip Frappuccino® blended beverage (Blended Coffee). Nyum nyummm =D




More infomation : http://starbucks.com.my


MUCH LOVE BY :  EYFAALIAS

3 comments :

NuReLLe said...

siyess mehhh???2 hari lg lah ni due die...haiishhh....

EYFAalias said...

ya ya, ini betul2 bukan cubaan. ehhee.

Abang Stalker said...

Jgn amalkn sgt..produk israel ni..kn?ek..ntah la.rsnya la.. :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com