Wednesday, May 18

Blogspot makin pelik bin ajaib.

Assalamualaikum dan very good morning to everyone. Hehe. Tengah keja ke korang? Hm. Eyfa rasa kan blogspot ni macam tengah mainkan perasaan eyfa la. Sedih betul. Rasa macam nak menangisss jee ! Huk huk huk -.-"

Eyfa pelik la tadi eyfa pergi kat edit posts pastu tetibe jadi macam ni 


Semua posts yang hilang hari tu tetiba jadi draft. Pelik bin ajaib sungguh padahal kat bawah posts ni dah publish dah. Macam mana boleh masuk draft pulak tetiba? Cuba tengok ni. DAH PUBLISH DAH.


HAAAA. Kan kan ? dah publish dah menda ni. pastu tetiba ada lagi posts yang sama tapi jadi draft. Adoi. Aneh aneh! Blogspot ni saje nak mainkan perasaan eyfa la. Lepas tu ada lagi satu benda aneh.  Tengok nih!


Okay followers eyfa dah hilang. Hahaha. Ntah siapa curik ntah. Korang punya pun sama kan? Sebab tadi eyfa BW eyfa cari followers dorang pn tak jumpa. Huhuhu. Blogspot...blogspot...Berhentilah memainkan perasaan kami. Dosa tauu. Iskkk -.-" Hehe.

10 comments :

b a m b a m ' s said...

komen2 blog CB lak ade yg missing dkt entry.. dkt comment setting ada lak..tp x appear! pfftttt~!

baca dan senyum said...

serius blogspot dah jadi lain. yg paling ketara is followers dah hilang.

EYFAalias said...

CB. comment setting ada? eyfa langsung hilang terus coment2 yang dekat entry yang hilang kejap tu. iskk. blogspot jahatt :(

EYFAalias said...

@BACA DAN SENYUM, hehehee. tahu xpe. Kalau perasan dekat new feed blog pn selalu hilang. tetiba blogspot kata kite xde follow sesape. hampeh betul.

Cik Miera said...

err x alami lg mcm ni.. tp mnakutkan la pulak..huhu

EYFAalias said...

macam2 blogspot skrg ni. huhu.

kc kasedah said...

pernah terjadi tapi entah tibe2 ADA BALIK. bengong.

EYFAalias said...

gelabah en blogspot ni? huhu

Noratisa Nasir said...

hai hai hai . nak tnya ttg header dodle tuu . actually , kurang paham skit . err , nak header yg sudah ber-dodle kah ? (:

EYFAalias said...

tak paham eh? err. jap. cmne nk explain eh. huhu

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com