Wednesday, May 4

Nuffnang atau Advertlets?

Nuffnang
Sekarang ni ramai yang dah curang dengan Nuffnang dan beralih arah kepada Advertlets. Eyfa pun dah rasa macam nak curang dah. Opssss. Dah TERCURANG dah pun. Maaf Nuffnang. Sampai disini sahaja hubungan kite. HAHA. Joke joke. Eyfa baru tukar Advertlets semalam, tengok hari aje dah ada earing RM0.20 sen. Wow! Tak sangka. Kalau Nuffnang, bila check dari minggu ke minggu still jumlah yang sama je  RM0.50 sen. Tak berubah pun -.-"
Advertlets
Di sebabkan ramai dah tukar kepada Advertlets eyfa pun nak try juga. Nk tengok hasilnya. Kalau tak okay, curang dengan Advertlets, pergi kat Nuffnang balik. HAHA. =P

9 comments :

Nurizyan Syazwani said...

yeke u? ini buat i pon nk curang! hehe! btw nk tnye la, u pakai template apa eh yg boleh wat header jd transparent?

EYFAalias said...

Hehe. betullah. kalau i tipu bukan nuffnang nak kasi i duit lebih. hahaha. template yg dh sedia ada dalam blog ni aje. header tu i tempah. memang dia buat jadi transparent kot b. i pn xtau sgt. hehee

Cik Cempaka said...

kat mana nak tgk stat klu kat advert? xreti la.tp mmg best tengok duit bergerak kan..=)

EYFAalias said...

Cik Cempaka, tengok kat blog stat dalam blogspot pon boleh.

Dashboard, then kat sebaris dengan dashboard tu hujung sekali ada STAT. eyfa tgk kat sini je kadang2.

.m y z. said...

ziema nak sangat tau ni. antara nuffnang dengan advs mana lagi okey? dulu teringin jugak nak curang dgn nuff since earning susah sgt nak gerak tapi rasa mcm sayang sgt tau.

kalau sis dah jawap, tinggalkan link kat shoutbox tau :)

EYFAalias said...

advs memang laju. kalau blog ramai visitor memang mewah la duit mcm hujan. huhu. tapi iklan advs ada iklan non halal. tu la macam ragu2 sikit. huhu

Abang Stalker said...

dua2 abg x fhm.. ;( nuff pun x naik2,nk psg iklan lain konon.

Redlomo said...

try cuba http://www.nufftag.com

Jutawan4all said...

make money from u blog with cpm ads network http://www.cpmtag.com/signup.php?id=dollarking

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com