Thursday, May 19

Random Giveaway dari FAD ALI


Hari ni nak join GA dari FAD ALI. Sebenarnya eyfa xtahu ape ke benda GA (Give Away) ni apa? Main join je. Mana lah tahu tetibe bertuah boleh menang. HAHA. Tapi masalahnya eyfa ta pernah bertuah. Tapi takpe join jelah sementara tengah rajin ni kan. Hehe. Hadiah pon best-best dapat cekelat sebab tu ah nak join. Nyummy! HAHA. En. Fad Ali tolong lah pilih saya sebagai pemenang. HAHA :p

NAK JOIN? CLICK SINI



4 comments :

Cik Cempaka said...

Hai eyfa

Baik kamu datang blog CC harini

Kalo takkkkk....geget kamu

Amni said...

all the best,... rezeki masing2 kita tak tau kan.. mana tau boleh dapat kali ni.. yeahhh!

EYFAalias said...

Yea CC sayang. nanti eyfa datang. ehhehee. tungguuuuuu :D

EYFAalias said...

Amni. thankss. jom lah join. hehehe :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com