Tuesday, May 31

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip


Haaaaa. Korang dah join GA yang Nisa Menaip anjurkan? Perghhh! Hadiah dia sumpah gempak. Eyfa join kerana dah di tag dengan si MYZ. ZIEMA tadi. Lagi pun sebelum ni memang eyfa bercadang nak join pun. Dah alang-alang kena tag join ajelah terus. HAHA. Hadiah dari GA kali ni di taja khas oleh :

Macam biasa lah kalau nak tahu lebih lanjut pasal GA ni korang boleh CLICK SINI sahaja. Sekarang ni semuanya di hujung jari korang je. HAHA. Eyfa tag dekat semua orang yang baca entry ni. Sila lah merajinkan diri untuk join okay? =D

KBAI~

8 comments :

.m y z. said...

yeay join! haha :D

*cik syu* said...

good luck dear :)

Cik Ezy said...

gud luck!
=)

Ummi Alesya Sofea said...

slm,akak dah follow..jmputlah ke blog akak plk yer. ;)

Jasmin Ibrahim said...

ala,dh la xdk SB...susah la...huhu...then,dh folo my blog,xtgglkn link plak.....tgk kt tuto ziema utk tgglkn link k...sng utk smua org..just my opnion k....

tia @ Ini Kisah Tia said...

ohh Nisa tu . hehe . gluck eyfa ;)

Innanie | Ariffin said...

All the best for the Nisa Kay G.A! Wish me luck too. Visit my blog...

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com