Wednesday, June 1

Pengomen Tegar #1

Assalamualaikum.

Haaaaa. Today dah masuk bulan Jun yaw! Seperti yang eyfa dah janji di SINI. Eyfa akan bagi sedikit rasuah hadiah pada mereka yang terlah bertungkus lumus meninggalkan comment kat blog eyfa ni. HEHE. Nak tahu siapa yang berjaya di nobatkan sebagai juara bulan ni? Perghh! Ayat dah macam masuk pertandingan apa ntah bukan main skema lagi. HAHA

Okay okay. Eyfa rasa korang dah tahu kan siapa 'Pengomen Tegar' dalam blog eyfa bulan Mei ni. Woot ! Woot ! Okay sebelum tu jom tepuk tangan ramai-ramai dulu. Cehh! Bajet boleh dengar pulak korang tepuk tangan. HAHA. Okay okay. Jom kita usha siapa yang dapat hadiah untuk bulan ni.

*




*




*




*




*




*


TAHNIAH kepada Myz. Ziema kerana tak jemu-jemu drop comment pada blog eyfa ni. Ngeh ngeh ngeh ! =D Okay ! Nanti ZIEMA contact eyfa kat FACEBOOK or TWITTER untuk tebus HADIAH ziema tu okay? Jangan lupa tauu! =)

Thanks to all followers sebab rajin singgah and drop comment. Siapa nak hadiah untuk next month sila lah rajinkan diri drop comment yang bernas pada blog eyfa. HEHE. Korang boleh RUJUK SINI untuk more infomation okay ^.^

6 comments :

Lieyda said...

wahh bestnyeeee.

.m y z. said...

sis, maluuuuuuuu~~~ hahahaha T__T

Aifa Afiqah Sulaiman said...

eh...name kite ade..tahniah pd pengomen tegar..hik3!

EYFAalias said...

tak boleh lebih 2x ziema. hehehehe

Cik Ezy said...

die mmg rajin komen..
tahniah utk die!
hehe

rosliza rubee said...

alaaaa mesti die dpt topup rm10..nk jugak!!!!!..hehehe

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com