Saturday, June 25

Juara Maharaja Lawak 2011

Assamualaikum.

Pasti nya korang semua sudah sedia maklum siapa juara untuk rancangan Maharaja Lawak ini. Ehem! Tahniah kepada kumpulan SEPAH yang telah dinobatkan sebagai Maharaja Lawak yang pertama! SEPAH memang layak untuk di nobatkan sebagai JUARA. TAHNIAH!!


Eyfa teka JOZAN ataupun SEPAH akan jadi juara walaupun kat rumah tak ada astro warna kan. Sob sob! Layan kat youtube ajelah. Hehehe. Tak sangka tekaan eyfa tepat. Anjatt boboiii! HEHE. Eyfa kalau layan Maharaja Lawak kat youtube pun tengok tiga (3) peserta aje iaitu Sepah, Jozan and Nabil. Yang lain tak layan. HEHE.

Kayo lah Nabil walaupun tak jadi Juara, dapat no 3 aje. 150k bolot sorang! HAHA. Nabil jom couple? tak kesah la kau capang ke bibir terjueh ke eyfa terima Nabil seadanya! Haaha. Kalau taknak couple, Nabil kasi lah eyfa 1k pun jadi lah Nabil. HAHA. 

Congratulation SEPAH ! !
KBAI~


>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

45 comments :

azrijohan said...

suke JOZAN ngn SEPAH je..
nabil dah kureng

congrats sepah

EYFAalias said...

@azrijohan

nabil kureng sikit :D

...Minah BluR... said...

congratz sepah! alah..jozan tak menang..

iPai said...

ala .. standard ah, dia sorg je kot .. tp tgk r .. duit bolot sorg .. yg len semua kene kongsi .. sapa lagi untung maa ?

Chegu Zubir said...

terbaiklah sepah..the best

khas buat blogger yang masih aktif
Segmen "Saya Masih Berjaga"

EYFAalias said...

@...Minah BluR...

jozam round 1 tak best. hampa
:(

EYFAalias said...

@iPai

dorg untung kita rugi. hahaa

EYFAalias said...

@Chegu Zubir

ada masa eyfa join ya CZ :)

ArulchelseA said...

sepah menang ek..adoiiii aku teka nabill...waaaaawaaaa...

iPai said...

so cam ne nak bg untung ? dgn post ini lah kan ? wink3 .. nanti eyfa belanja semua org yg komen sini .. !! hehehe

EYFAalias said...

@ArulchelseA

nabil xbesh. ehehhee

EYFAalias said...

@iPai

amboi amboi amboi!

iPai said...

nape2 ?? nama pizza tuh amboi eh .. 3 biji tuh ..

Addin said...

waa addin pun ta dapat tengok . huhu

sergeant keroro said...

hehe, sepah memang terbaik malam ni.

p/s : eyfa, camne nak buat reply komen satu2 mcm eyfa ni eh?

Khairil said...

suka dgn Sepah dan Jozan saja...

kc kasedah said...

sepah menang? cool!

Heidi Shafiq said...

aku dah agak.. sepah mesti juara punye.. :)

kotak bulat said...

suka kat jozan...hhehehe..

Abang Stalker said...

bibir juih,telinga capang..hahaha.aset2..

Tea said...

haha, bibir terjuih ye. siot weh. hahakk.

ArulchelseA said...

nabil best laaaa...kih kih kih

EYFAalias said...

@iPai

banyak main eh budak ni. hahaa

EYFAalias said...

@sergeant keroro

hehehee. tahu xpe. yang reply cmnt ni eh?? jap eyfa carikan page tuto tu.

EYFAalias said...

@Khairil


nabil xsuka ke? ehhee

EYFAalias said...

@kc kasedah

yeah! sepah terbaik :D

EYFAalias said...

@Abang Stalker

ahahahha. itu yang buat dia famous kan. ehehe

EYFAalias said...

@Tea

opsss! peminat nabil ke?

EYFAalias said...

@ArulchelseA

best la jugak :)

EYFAalias said...

@kotak bulat

sama la. sepah pn suka juga :D

rara pinkmafia said...

betul tu.sokong sepah,suke sgt.

iPai said...

pizza amboi sampai =P

Teenager Housemaid said...

haha!!!
tau xpe..walaupun sepah juara..
rase mcm nabil je juara sbb 150k tu die bolot sorang..haha

EYFAalias said...

@rara pinkmafia

sepah memang terbaik. ahahahhaa

EYFAalias said...

@iPai

eh budak ni!

EYFAalias said...

@Teenager Housemaid

tau xpe. kayo la nabil. ahaha

Tea said...

xpon kot. keh3. mnat kat JoZan ngan Sepah. kputusan pemenang tu mmg same lah mcm yg tea mnat. haha.

EYFAalias said...

@Tea

heheheee. suka sepah menang! :D

Abang Stalker said...

BALAS nombor bpe?haha

EYFAalias said...

@Abang Stalker

entah. tak amek tau plak. ahaha

Tea said...

yup3. the best la Sepah. konsisten seyh.

Abang Stalker said...

sbb BALAS da kalah awal le eyfa..hua3.sje sebok nk tny. :P

EYFAalias said...

@Abang Stalker

memang la dah keluar awal2. sbb tu eyfa cakap xamek tahu. hahaa. lg pn xminat balas. so, xtgk pn vid dia. ehhee

.m y z. said...

hahaha gatai nak kawen dgn nabil. aritu faizal tahir. playgirl sungguh! HAHA. yeay sepah menang. memang puas hati gila sepah menang!

Abang Stalker said...

hahaha..TEA minat nabil rupanya.ter'Push' button 'X' plk utk nabil. :P sory ye TEA.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com