Monday, June 13

"PHOTOGENIC PETS CONTEST"



Assalamualaikum.

Eyfa nak join contest "PHOTOGENIC PETS CONTEST" sebab eyfa suka binatang. Lagi-lagi KUCING! Memang fav. Hehe. Tapi kucing eyfa kucing kutip-kutip tepi jalan aje. Tak macam kucing orang lain beli mahal-mahal. Niat eyfa bela kucing pun sebab nak tolong kucing-kucing tepi jalan tu. KESIAN -.-" Thanks kepada  AZMI HAMDAN sebab sudi tag eyfa. Hehehe.

Kat rumah eyfa banyak sangat kucing. Rambang mata mana nak pilih ni. Iskkk! Semua comel. Karang kata pilih kasih pulak en? HEHE. Okay okay eyfa rasa eyfa tahu nak pilih siapa. JENG JENG JENGG!!!

*




*




*




*




*

Eyfa pilih Ryan sebab dia paling banyak songeh! HEHE. COMEL kan kan kan? Time ni dia tengah main kejar-kejar lepas tu dia menyorok dalam kotak ni. Rasa cute tengok gelagat dia, eyfa pun snap lah gambar dia. Hehehe =)


Time Ryan tengah main memang comel sangat. Jom tengok macam mana rupa dia tido. Geram gila! HEHE.


Gaya yang ke-3 ni memang tak boleh tahan. Selalu kalau dia tido gaya macam tu mesti sebab dia panas. HEHE. Amacam photogenic habis tak si Ryan ni? HAHA. Hamtaro aje lah kan Ryan? Janji  tugas kita utk contest ni dah selesai. Now nak tag kepada 2 rakan blogger iaitu :

CIK SITI

dan 

CIK EZY


P/S :

SUKA MINUM MILO? --> KLIK SINI
INGINKAN BLACKBERRY DGN HARGA RM288? --> KLIK SINI
NAK TAHU APA FUNCTION BBM? --> KLIK SINI
NAK TAK PERGI PERTH? PERCUMA JE! --> KLIK SINI
ANDA CREATIVE AND PHOTOGENIC? --> KLIK SINI
NESTLE NAK KASI RM1K. KORANG NK? --> KLIK SINI

8 comments :

nonon787 said...

good luck ya eyfa! kucing2 awak cute..mcm ada can nak menang=)

EYFAalias said...

Hehehe. thanks :D

Cik Ezy Brutal said...

mekaseh tag cik ezy
comel nye kucingggggg~
kene godek2 carik gmbo binatang ni..
hee

siti kektus said...

Baik bos, siti akan lakukannya, hehe ;)

siti kektus said...

Baik bos, siti akan lakukannya, hehe ;)

zuwaidah said...

gaya ke 3 tu...huwaaaa....sebijik mcm org lak....hahahhahaha tak malu laaaaa....hishhhhhhhhh tutup sikit heheheheehhe

kc kasedah said...

comel gila kucing kau tido terbongkangggg! hahahah

Azmie said...

tompok kat kepala tu very perfect... comel sangat...

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com