Sunday, June 5

Akhirnya dapat jugak ganti camera abah :)

ASSALAMUALAIKUM.

Fuhhh! Penatnya berjalan tadi. Huhu. Sejak cuti sem ni, ini baru lah pertama kali keluar berjalan. HAHA. Seronoknya ! Kalau tak duduk rumah ajelah besarkan badan. HEHE. Thanks pada Mr. Boyfriend sebab sanggup datang dari Melaka ke KL semata-mata untuk jumpa eyfa. Happy sangat-sangat! =)

Tadi keluar sebab nak beli camera baru untuk gantikan camera abah eyfa yang eyfa dah rosak kan tu. Kalau korang nak tahu abah eyfa xtahu pun camera tu rosak. HAHA. Eyfa takut nak bagitahu. Hmm. Nak baiki pulak memang dah tak boleh sebab masuk air. Terpaksa lah beli baru. Sob sob sob :'(

Thanks again to Mr. Boyfriend sebab meringankan beban eyfa untuk beli camera ni. HAHA. Nak tahu eyfa beli camera apa? Jeng jeng jengggg !!!!


Ini lah camera yang eyfa beli tu. Nikon Coolpix s2500 ! =) Kualiti gambarnya memang okay dari camera lama eyfa tu. Harga pun boleh tahan la murahnya. Tak ada lah mahal sangat. Kira puas hati jugak lah. HUHU. Lepas tu Mr. Boyfriend memula nak belanja patung ANGRY BIRDS sebab dia tahu eyfa suka main game angry birds ni. HEHE. Lepas tu tak jadi, dia beli kan pencil box sebab eyfa ni jenis tak layan patung-patung and adik beradik bear ni. Tak tahu kenapa. HEHE.


Haaaa. Comel kan pencil box anggry birds ni? Lepas ni naik sem baru lagi semangat lah nak belajar sebab ada pencil box baru. HAHA. Cehh! Konon je semangat ! =D Padahal eyfa lah yang paling pemalas nak belajar. Heeee c(= Okay lah! Penat lah. Borak lain kali la ya? 

KBAI~

4 comments :

Freaky said...

rasa nak beli digi cam gak la. senang nak upload gambar dalam blog

Senarai Blog 34 - 41 Dah Keluar

EYFAalias said...

hehehe. beli lah satu :D

GaRy™ said...

ye la~... asyik snap gambar guna camera fon je...huhu~..

tia @ Ini Kisah Tia said...

sweet ! hehee . best dapat abang boyfie tak berkira macam tuh ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com