Monday, June 13

HAZAMA Juara Akademi Fantasia 9 (AF9)! Yay!

Asslamualaikum.

Eyfa dah agak dah! dah agak dah! MESTI HAZAMA yang bakal memiliki gelaran Juara Akademi Fantasia 9 (AF9) ! Dalam ENTRY INI pun eyfa dah cakap HAZAMA menjadi pilihan hati eyfa. Cewah! HAHA. Tahniah kepada Hazama, BUDAK KERAMAT beb! Bangga kejap! HAHA.

Tak sia-sia tadi abah and mak eyfa afundi hazama sorang 20 undian. HAHA. Tapi terlupa pulak nak vote si FINA ni. ISK! Rasa terkilan Fina tak dapat jadi naib juara ='(

TEMPAT PERTAMA : HAZAMA
TEMPAT KE-DUA : LENA
TEMPAT KE-TIGA : FINA
TEMPAT KE-EMPAT : AZRI
Jom layan single terbaru Hazma AF9 yang berjudul Cinta Teragung. Lagu ni serius sekali dengar aje dah rasa best. Sekarang ni mood nak dengar lagu Hazama sampai telinga bernanah. HAHA. JOM LAYAN~





Lirik Lagu Hazama AF9 – Cinta Teragung

 Maafkan aku sekiranya tak termampu
Untuk mencurahkan semua isi hatiku
Ternyata tak terkataRinduku padamu
Ku takkan bisa menjadi lebih
Dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji
Akan masih mencuba untuk
Memujuk hatimu
Mencintai aku
Kerna semua yang ada
Hanyalah untukmu
Secebis perasaan ku hamparkan
Membawa sejuta harapan
Menagih cintaTeragung darimu
Ku takkan bisa menjadi lebih
Dari apa yang terdayaNamun ku tetap berjanji
Akan masih mencuba untuk
Memujuk hatimu
Mencintai aku
Kerna semua yang ada
Hanyalah untukmu
Maafkan aku sekiranya
Tak termampu untuk
Mencurahkan semuaIsi hatiku


Ulasan lebih lanjut boleh tengok sini --> andyhowtt.gapuranetwork.net

7 comments :

.m y z. said...

wah berwajah baru! serious cantik!

rosliza rubee said...

wow....hazama menang even taksuka af..apa pon tahniah laa hazama..hehe

Freaky said...

tahniah pada hazama.. x tgk pon af td

kotak bulat said...

kb xde astro pun..hehhe.tp tau la dy yg mng.. :)

Abang Stalker said...

sdh.. :( knp x vote fina..tahniah hazama,dia pun da tggu 5tahun kn.ptt le tu..

Cik Ezy Brutal said...

terkejot woo lena tmpat kedua..
tp ok la sbb cik ezy mnat lena lbh dr fina..
ekeke..
tahniah utk hazama!

eh blog ni makin kemas..
sukeee

siti kektus said...

Tahniahla hazama!
Ececeh, bgga kemain ea, ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com